Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ τιμά τον Παπαλουκά

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ τιμά τον Παπαλουκά

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ανακοίνωσε πως στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, θα τιμηθεί ο Θοδωρής Παπαλουκάς

Μετά τη Δάφνη, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, μία ακόμη θα τιμήσει τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ανακοίνωσε πως στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τα τιμηθεί ο "Τσάρος" για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Τον Θοδωρή Παπαλουκά για την προσφορά του στο μπάσκετ θα τιμήσει το Σάββατο 5 Μαρτίου ο Έσπερος ΑΟΠΑ στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 10.45 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Παναγιά Αλεξιώτισσα.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα είναι από τους ομιλητές στην ημερίδα, που θα διοργανώσει την ίδια μέρα ο Έσπερος ΑΟΠΑ με θέμα, "Ο "καλός γονέας" του νεαρού καλαθοσφαιριστή: Προσδοκίες γονέων και συλλόγου".

WHO IS WHO

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών! Είναι ο μοναδικός Έλληνας παίχτης που έχει κατακτήσει το βραβείο του παίχτη της χρονιάς από την Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA Europe) το 2006, τον σημαντικότερο τίτλο για τους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες.

Ακόμη έχει αναδειχθεί μία φορά MVP της Ευρωλίγκας το 2007, μία φορά MVP του Final Four της Ευρωλίγκας το 2006, τέσσερις φορές μέλος της All-Euroleague Team (2006, 2007, 2008, 2009), μία φορά μέλος της καλύτερης πεντάδας του Ευρωμπάσκετ το 2005, μία φορά μέλος της καλύτερης πεντάδας του Μουντομπάσκετ το 2006, αλλά και μέλος της καλύτερης δεκάδας της Ευρωλίγκας για τη δεκαετία 2000-2010 όπως και ένας από τους 50 κορυφαίους συντελεστές στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Βασικό στέλεχος και πρωταγωνιστής στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής, πανηγύρισε με την "γαλανόλευκη" την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2005 και το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2006. Σε διασυλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα, 6 πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ, τρία Κύπελλα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο στο Ισραήλ με την Μακάμπι.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ