Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αίολος γιόρτασε την άνοδο

Ο Αίολος γιόρτασε την άνοδο

Ο Αίολος Αστακού έβαλε στον μπασκετικό χάρτη τη γραφική κωμόπολη του Δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία. Χθες (27/6) η ομάδα γιόρτασε την άνοδό της στη Β' Εθνική, σε μια λαμπερή γιορτή.

Σε μια λαμπερή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα "Ιόνιο", ο Αίολος Αστακού γιόρτασε την άνοδό του στη Β' εθνική.

Το δελτίο Τύπου

"Ο Αίολος πηγαίνει κόντρα σε κάθε λογική και μετά από την ανάληψη των διοικητικών ηνίων από τον Απόστολο Πανταζή κάνει τη μια υπέρβαση μετά την άλλη. Σε μια "λαμπερή" γιορτή, η ομάδα του Αστακού γιόρτασε την άνοδό της στη Β' Εθνική.

Η οργάνωση θύμιζε... Ευρωλίγκα και όσοι βρέθηκαν στο κτήμα "ΙΟΝΙΟ" πέρασαν ένα αξέχαστο βράδυ. Οι διοικούντες την ομάδα είχαν οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, αποδεικνύοντας πως το ταβάνι τους βρίσκεται σε υψηλότερες κατηγορίες.

Στη γιορτή του Αιόλου βρέθηκαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της πολιτικής και μπασκετικής ζωής της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας, άνθρωποι που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια, φίλαθλοι και φυσικά αρκετοί εκ των παικτών της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης, Απόστολος Πανταζής, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Αιόλου εισέπραξαν το "ζεστό" χειροκρότημα όσων παραβρέθηκαν. Η βραδιά είχε καλό φαγητό, ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό και βραβεύσεις.

Ο σύλλογος βράβευσε τους παλαιούς και νυν παίκτες της ομάδας: Παναγιώτη Χουλιάρα, Αλέκο Καλισώρα, Γρηγόρη Σκριμπώνη, Κώστα Τσάνο και Αλέξη Σούρλα, καθώς και τους Κώστα Νικάκη (Πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ), Βασίλη Χαντζή, Παρασκευά Μακρή (Παλιός πρόεδρος του Αιόλου για χρόνια), Δημήτρη Πανταζή και Παναγιώτη Στάικο (πρώην δήμαρχος Αστακού που επί των ημερών του ανεγέρθη το πρώτο κλειστό γυμναστήριο στο σχολείο της περιοχής) για την προσφορά τους στο μπάσκετ".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ