Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντιμπ: "Είμαστε φαβορί, να το αποδείξουμε στο γήπεδο"

Ντιμπ: "Είμαστε φαβορί, να το αποδείξουμε στο γήπεδο"

Στο Χαλάνδρι απέναντι στον Προμηθέα δοκιμάζεται την προσεχή Κυριακή (3/4, 17:00) ο Ιωνικός Νικαίας, που θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

"Θεωρητικά είμαστε το φαβορί απέναντι στον Προμηθέα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Είναι μια επιθετική ομάδα, τα σκορ της είναι υψηλά στα παιχνίδια και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους" εξήγησε σχετικά ο Γιάννης Ντιμπ.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και μέσα από την πιεστική άμυνα να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε μια νίκη χωρίς να κινδυνεύσουμε εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να έχουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων από ‘δω και πέρα για να έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ για τα δύσκολα παιχνίδια που μας μένουν ως το τέλος της σεζόν".

Όσο για το "κλειδί" της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, παρατήρησε: "Η άμυνα, διότι αυτή η ομάδα δεν θα έχει άγχος, θα παίξει ελεύθερα και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και βρουν ρυθμό μπορεί να μας προβληματίσουν. Αν τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ νομίζω δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ