Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Νότος: Σημαντικό παιχνίδι στο Περιστέρι, εντός οι πρωτοπόροι

Νότος: Σημαντικό παιχνίδι στο Περιστέρι, εντός οι πρωτοπόροι

Οι ομάδες του νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής ετοιμάζονται για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Sport24.gr σας προετοιμάζει για τα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Πανερυθραϊκό στο κλειστό "Γ. Στεφανόπουλος", ενώ οι πρωτοπόροι Κύμη και Φάρος Κερατσινίου έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις με Ηράκλειο και Φιλαθλητικό, αντίστοιχα.

Περιστέρι - Πανερυθραϊκός

Πολύ σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο κλειστό "Γ. Στεφανόπουλος". Το Περιστέρι υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό στο μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετρούν 6 συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα, ενώ ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το 2015. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα από την Ερυθραία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Αμύντα (102-100) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, όμως δεν θα επηρεάσουν την ομάδα, καθώς όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Κώστα Παπαμάρκου. Προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε στον Πανερυθραϊκό.

Αμύντας - Δούκας

Με ανεβασμένο το ηθικό, ο Αμύντας υποδέχεται τον Δούκα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία νίκη στην έδρα του Πανερυθραϊκού και θέλουν να κάνουν το 2Χ2 στο ξεκίνημα του 2015. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρης στην αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, ο Δούκας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα, να πετύχει την πρώτη νίκη του στο 2015. Ο Σωτήρης Μπουρδάνος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, όμως αναμένεται να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση.

Ίκαρος Καλλιθέας - Ιωνικός Νικαίας

Δεν ξεκίνησε καλά το 2015 για τον Ίκαρο Καλλιθέας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα υπέστη "βαριά" ήττα από τον Φιλαθλητικό την προηγούμενη αγωνιστική και απέναντι στον Ιωνικό θέλει να κάνει νέα αρχή. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα από τη Νίκαια θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από το Περιστέρι και θα το πράξει δίχως ο Νίκος Καραγιάννς να έχει απουσίες.

Φάρος Κερατσινίου - Φιλαθλητικός

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του θέλει ο Φάρος Κερατσινίου. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Τσάπα υποδέχεται τον Φιλαθλητικό, με στόχο να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Κύμη. Ο Κώστας Πολέμης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Όσον αφορά τον Φιλαθλητικό, η νίκη απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας έχει δώσει ψυχολογία στους παίκτες του Τάκη Ζήβα, οι οποίοι θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Μαρούσι - Αγία Παρασκευή

Επιστροφή στις νίκες θέλει το Μαρούσι. Οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχονται την ουραγό Αγία Παρασκευή και θέλουν να ανεβούν βαθμολογικά, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Παπάγου. Ο Κώστας Κεραμιδάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς οι Στούκας, Κουπίδης και Τσακίρης τέθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στη διάθεση του προπονητή τους και υπολογίζονται κανονικά. Για την Αγία, τα πράγματα είναι δύσκολα και ο coach Ζάχος θα προσπαθήσει, με όσα όπλα διαθέτει, να παλέψει ώστε να εμφανιστεί ανταγωνιστική η ομάδα. Ο Ατζαμόγλου παραμένει εκτός δράσης.

Χολαργός - Παπάγου

Να ανέβει βαθμολογικά επιθυμεί ο Χολαργός. Το συγκρότημα του Νίκου Χατζηπανηγύρη υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παπάγου. Οι δύο ομάδες αναμένεται να μην έχουν προβλήματα απουσιών, καθώς στον μεν Χολαργό οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς προβλήματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, καθώς οι Κακκαβάς και Υφαντής ξεπέρασαν από την προηγούμενη εβδομάδα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Κύμη - Ηράκλειο

Η Κύμη βλέπει τους πάντες από το ρετιρέ της βαθμολογίας κι εκεί θέλει να παραμείνει, υποδεχόμενη το Ηράκλειο. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ το κλίμα εντός των τειχών είναι εξαιρετικό. Από την άλλη πλευρά, με σκοπό να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικό μπορεί, το Ηράκλειο ταξιδεύει στην Εύβοια. Ο Βασίλης Ράλλης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η επόμενη αγωνιστική (13η, 18/1)

Περιστέρι - Πανερυθραϊκός

Αμύντας - Δούκας

Ίκαρος Καλλιθέας - Ιωνικός Νικαίας

Φάρος Κερατσινίου - Φιλαθλητικός

Μαρούσι - Αγία Παρασκευή

Χολαργός - Παπάγου

Κύμη - Ηράκλειο

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες)

Κύμη 23

Φάρος Κερατσινίου 22

Πανερυθραϊκός 20

Περιστέρι 20

Αμύντας 19

Παπάγου 19

Δούκας 17

Ιωνικός Νικαίας 17

Φιλαθλητικός 17

Ηράκλειο 17

Χολαργός 16

Ίκαρος Καλλιθέας 15

Μαρούσι 15

Αγία Παρασκευή 13*

*Έχει έναν μηδενισμό

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ