Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες ο Ιωνικός Νικαίας

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες ο Ιωνικός Νικαίας

Το "δύο στα δύο" θέλει να κάνει ο Ιωνικός Νικαίας στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη (11/5, 17:00) και τον Πανιώνιο (15/5, 17:00).

Οι Νικαιώτες προετοιμάζονται για την αναμέτρηση επί κρητικού εδάφους, όπου θέλουν τους δυο βαθμούς για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με όλη την ταλαιπωρία του ταξιδιού που συνεπάγεται. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν και με βάση τα αποτελέσματα να κυνηγήσουμε την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ" υποστήριξε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, Κώστας Σίσκος.

Συμπλήρωσε, λέγοντας: "Ξέρουμε ότι και ο Εργοτέλης «καίγεται» για να πάρει το αποτέλεσμα και να «κλειδώσει» την παραμονή του στην κατηγορία και είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις δύσκολες συνθήκες που απαιτεί το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Ο Νίκος Οικονόμου και απέναντι στον Εργοτέλη θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λάρι Τασόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ