Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κόσμο στον Υμηττό ο Ιωνικός Νικαίας

Με κόσμο στον Υμηττό ο Ιωνικός Νικαίας

Ο Ιωνικός Νικαίας δοκιμάζεται αυτή την Κυριακή (31/1, 17:00) στον Υμηττό κόντρα στον Αμύντα και η ομάδα του Νίκου Οικονόμου θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της. Έμφαση στην άμυνα ζήτησε ο 42χρονος κόουτς.

Με "όπλο" την πιεστική άμυνα και στόχο τον έλεγχο του ρυθμού θα παραταχθεί ο Ιωνικός Νικαίας την προσεχή Κυριακή (31/1, 17:00) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Νίκος Οικονόμου επιμένει πολύ στο κομμάτι της άμυνας και αυτό αναλύει μέσω βίντεο στους παίκτες του, ώστε να είναι "διαβασμένοι" για το τι έχουν να περιμένουν απέναντι στην ομάδα του Υμηττού.

Το χαμηλό σκορ είναι το ζητούμενο για τους Νικαιώτες, προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει ως μεγάλο πλεονέκτημα την ομοιογένεια, καθώς παραμένει η ίδια ομάδα τα τελευταία χρόνια χωρίς αλλαγές. Ο έλεγχος του ρυθμού, των ριμπάουντ και η πίεση στην άμυνα είναι τα τρία στοιχεία που περιμένει να δει ο Οικονόμου από τους παίκτες του κόντρα στον Αμύντα.

Με κόσμο στον Υμηττό

Στο πλευρό του Νίκου Οικονόμου και των παικτών του στο γήπεδο του Υμηττού θα βρεθούν 40 περίπου φίλοι του Ιωνικού, προσπαθώντας με την φωνή τους να βοηθήσουν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η… απόδραση με το "διπλό".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ