Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνημα με σκληρή δουλειά

Ξεκίνημα με σκληρή δουλειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Στράτο Τσαμπή να δίνει το παρών ξεκίνησε η προετοιμασία του Ιωνικού Νικαίας, ο οποίος μπαίνει στη γραμμή εκκίνησης με πολλές φιλοδοξίες

Κατευθείαν στα... βαθιά έπεσα οι παίκτες του Ιωνικού Νικαίας, καθώς αφού είδαν τον προπονητή τους, Νίκο Οικονόμου να τους καλωσορίζει στη συνέχεια για δύο ώρες έχυσαν πολλά κιλά ιδρώτα και αντιλήφθηκαν ότι φέτος υπάρχουν πολλές απαιτήσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθούν με επιτυχία.

Στην πρώτη προπόνηση των Νικαιωτών βρέθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Στράτος Τσαμπής, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο. Ο 29χρονος γκαρντ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Κόροιβο, Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Οικονόμου μιλώντας στους παίκτες τόνισε: " Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αυτό οι παίκτες πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα. Ο κόσμος του Ιωνικού έχει απαιτήσεις και γι' αυτό θα πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έκανε ο κ. Βαρουξάκης όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Ήρθαν παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν σ' ένα απαιτητικό πρωτάθλημα" είπε καταλήγοντας ο τεχνικός των Νικαιωτών.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ