Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για τον Ιωνικό με... αιχμές

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για τον Ιωνικό με... αιχμές

Ο Ιωνικός Νικαίας μπαίνει σε μία νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Ίωνα Βαρουξάκη, όμως η μετάβαση μόνο εύκολη δεν είναι. Αιχμές κατά του πρώην ισχυρού άντρα που πλέον ζητά χρήματα για να δώσει την ομάδα

Το θολό διοικητικό τοπίο που επικρατεί μετά την αποχώρηση του Ίωνα Βαρουξάκη για να πάρει τον Πανιώνιο έχει καθυστερήσει τον προγραμματισμό στον Ιωνικό Νικαίας που αναζητεί τρόπο για να βαδίσει στην επόμενη ημέρα. Τη διαχείριση αναλαμβάνει πλέον ο Ερασιτέχνης κι έτσι θα ξεκινήσει δειλά δειλά να στελεχώνεται η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Νικαιωτών αναφέρει

" Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας των Συνδέσμων Φιλάθλων του Ιωνικού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, μελών του Δ.Σ., την επιτροπή μπάσκετ, καθώς και εκπρόσωπο του κ. Ι. Βαρουξάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης απορρίφθηκαν τόσο από τους εκπροσώπους των Rangers όσο και από τους εκπρόσωπους του Δ.Σ. οι οικονομικές απαιτήσεις του κ. Βαρουξάκη για την ολοκλήρωση της αποχώρησής του από τη διοίκηση του τμήματος. Τα μέλη της επιτροπή που είχε συσταθεί γνωστοποίησαν την απόφασή τους να μην αναλάβουν την ευθύνη λειτουργίας του τμήματος, καθώς εξακολουθεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση μεταξύ του Δ.Σ. και του κ. Ι. Βαρουξάκη.

Με βάση τα παραπάνω το Δ.Σ. αναλαμβάνει τη λειτουργία του τμήματος Μπάσκετ και ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ιωνικός θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά σε όποια κατηγορία κληθεί να συμμετάσχει από την ΕΟΚ, είτε στη Β’ Εθνική είτε ως επιλαχών στην Α2, με την καλύτερη δυνατόν ομάδα. Ευχαριστούμε τους Rangers για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της σημερινής συνάντησης και στην συμπαράσταση που εξέφρασαν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε. Για το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας, ο πρόεδρος Τάσος Αριστειδόπουλος".

"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ"

Ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Νίκαιας εξέδωσαν και οι Rangers εξαπολύοντας δριμεία κριτική στον κ. Βαρουξάκη και τα ποσά που αξιώνει. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: " Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που κάλεσαν οι Rangers στα γραφεία του Ερασιτέχνη με αφορμή το τέλμα στο οποίο είχε επέλθει η ομάδα μπάσκετ τις τελευταίες ημέρες. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μαζί με ένα μέλος του συμβουλίου, αντιπροσωπεία των Rangers, η διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε τη "μετα-Βαρουξάκη" εποχή, ο νομικός της ομάδας και μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Κουγιτέας, καθώς και εκπρόσωπος του κ. Βαρουξάκη.

Ο εκπρόσωπος του κ. Βαρουξάκη μας έκανε γνωστό πως αρνούνται να παραδώσουν την ομάδα δωρεάν, όπως ακριβώς την παρέλαβαν δηλαδή, αξιώνοντας εξωπραγματικά ποσά για κάτι που δεν τους ανήκει. Το μοναδικό έγγραφο που υπάρχει στα χέρια τους είναι ένα χαρτί δίχως τη σφραγίδα του Ερασιτέχνη και χωρίς καμία νομική υπόσταση. Άνθρωποι που διατείνονται ότι αγαπούν τον Ιωνικό έχοντας χτίσει καριέρες και έχοντας φάει ψωμί στην Νίκαια, αλλά και κομήτες που ήρθαν κι έφυγαν σε λιγότερο από έναν χρόνο, ανοίγουν μέτωπο με τον Ιστορικό Ιωνικό και τον λαό του. Τον λαό της Νίκαιας!

Ο κόσμος του Ιωνικού είναι καζάνι που βράζει εδώ και εβδομάδες με όλους εκείνους που πουλούσαν "Ιωνικοφροσύνη" όλη τη χρονιά και στο τέλος αυτής μεταπήδησαν σε ανταγωνιστικό σωματείο, ενώ παράλληλα "παζαρεύουν ανόδους", μετατρέποντας τον αθλητισμό σε μιας χυδαίας μορφής "μπίζνα". Ας κατανοήσουν όλοι πως από σήμερα και μέχρις ότου αποφασίσουν να πάψουν να ασχολούνται με την ομάδα μας, η Νίκαια θα αποτελεί απαγορευμένο και αφιλόξενο μέρος για όλους τους! Οι Rangers στα 27 χρόνια ιστορίας τους αποτέλεσαν ασπίδα της ομάδας και ήρθαν αντιμέτωποι με πολύ χειρότερες καταστάσεις, αποδεικνύοντας πως ουδείς ήταν ικανός να βλάψει τον Ιωνικό. Οι προσβολές που εισπράξαμε στη συνάντηση σχετικά με τις «νομικές δυνάμεις» και με την προοπτική αφανισμού της ομάδας θα απαντηθούν δυναμικά και πρακτικά.

Καταληκτικά, η διοικούσα επιτροπή αποσύρθηκε μη θέλοντας να εμπλακεί σε έναν νομικό κυκεώνα και πλέον αναλαμβάνει τη διαχείριση ο Ερασιτέχνης, που με τον κόσμο της ομάδας να αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια αυτή, θα στηθεί ομάδα όπου θα αγωνιστεί σε όποια κατηγορία της ζητηθεί, είτε Α2 είτε Β’, κόβοντας για τα καλά τις ορέξεις κάποιων για περίεργες αγοροπωλησίες. Όποιος, λοιπόν, έχει αντίθετη άποψη με αυτό, τον περιμένουμε στο γήπεδο του Πλάτωνα… Rangers Club Since 1989".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ