Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κράτησε και τον Αντωνίου ο Πανερυθραϊκός

Κράτησε και τον Αντωνίου ο Πανερυθραϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τους Καλλανιώτη και Γιαούρτογλου ο Πανερυθραϊκός του Δημήτρη Χουχουλή διατήρησε στις τάξεις της και τον Τάσο Αντωνίου.

Ακόμα έναν παίκτη από το περσινό ρόστερ διατήρησε στις τάξεις του ο Πανερυθραϊκός. Ο λόγος για τον Τάσο Αντωνίου, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα για ακόμα έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ανανεώσεων συνέχεια με Αντωνίου!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Αντωνίου, για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Τάσος με το ήθος, την ταπεινότητα και την εργατικότητα που τον διακρίνει, έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς Χουχουλή, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι θα φορέσει για 4η συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας!

Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανερυθραϊκό ΑΣ, ο Τάσος Αντωνίου επισήμανε: "Τέταρτος χρόνος μου στην ομάδα και δεν κρύβω ότι αισθάνομαι και χαρούμενος, αλλά και δικαιωμένος από αυτή την εξέλιξη. Ο κόουτς Χουχουλής είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός προπονητής, που προσπαθεί να παίρνει -και σχεδόν πάντα το καταφέρνει- το 100% απ΄τους παίκτες του και αν μη τι άλλο το ότι μου δείχνει για τέταρτο χρόνο την εμπιστοσύνη του, σημαίνει πολλά για μένα. Οφείλω, λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στον κόουτς, όσο και στη διοίκηση του Πανερυθραϊκού, κι απ' την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι και τις περασμένες χρονιές... Να δίνω, δηλαδή, και την ψυχή μου για τη φανέλα. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία, κάνοντας και πάλι υπερήφανους τους φιλάθλους μας!".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ