Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κούτουλας: "Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό"

Κούτουλας: "Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό"

Το "εισιτήριο" για τον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ θέλει να σφραγίσει αύριο (9/3, 19:00) στο κλειστό της Βάρης κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας ο Ιωνικός Νικαίας όπως παραδέχτηκε ο Νίκος Κούτουλας.

Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου καλούνται να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και να αγωνιστούν απέναντι στον Ίκαρο, προκειμένου να προκριθούν στον τελικό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ.

Η αναμέτρηση με το Ηράκλειο το προσεχές Σάββατο στο κλειστό "Δυο Αοράκια" μπορεί να περιμένει για τους παίκτες της ομάδας της Νίκαιας, που θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τον Ίκαρο Καλλιθέας σ' ένα crash test εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα πρωταθλήματος με το Ηράκλειο, στην Κρήτη.

"Ο Ίκαρος είναι ένα νεανική σύνολο, μια ομάδα του προπονητή (Σορώτος) που βγάζει πολύ ενέργεια στο γήπεδο και έχει την δικιά της ταυτότητα" εξηγεί ο Νίκος Κούτουλας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ και συμπληρώνει: "Εμείς θέλουμε τη νίκη για να πάμε στον τελικό και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα τα καταφέρουμε. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, ελέγχοντας τον ρυθμό και τα ριμπάουντ μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ