Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κούτουλας: "Όλα για τη νίκη με το Ίλιον"

Κούτουλας: "Όλα για τη νίκη με το Ίλιον"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωνικός είναι έτοιμος να πέσει στα βαθιά κι ο Νίκος Κούτουλας μίλησε για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (18/10) κόντρα στο Ίλιον

Σε ρυθμούς Ένωσης Ιλίου κινείται ο Ιωνικός Νικαίας, καθώς την προσεχή Κυριακή θα δώσει το πρώτο ματς του πρωταθλήματος στην Β’ Εθνική.

"Είμαστε καινούργια ομάδα, μάλιστα έγιναν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις στην περίοδο της προετοιμασίας και πλέον αρχίζουμε και βρισκόμαστε καλύτερα. Υπάρχει πολύ διάθεση και όρεξη για δουλειά και αυτό βγαίνει μέσα στην προπόνηση" ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Κούτουλα, που αποτελεί τον "εγκέφαλο" οργανωτικά των Νικαιωτών.

" Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Ίλιον είναι ιδιαίτερο. Σίγουρα κανένας δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη" ξεκαθάρισε για την αναμέτρηση στο κλειστό του "Πλάτωνα" την Κυριακή.

" Και στο πρώτο παιχνίδι με το Ίλιον αλλά και συνολικά η άμυνα θα είναι το χαρακτηριστικό μας. Θέλουμε να είμαστε πιεστικοί ιδιαίτερα στο γήπεδο μας, ενώ στην επίθεση έχουμε συγκεκριμένους στόχους και μέσα από το πλάνο του προπονητή θα πορευτούμε" κατέληξε ο 29χρονος πλέι μέικερ του Ιωνικού Νικαίας.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ