Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καλή επιτυχία Γιάννη"

"Καλή επιτυχία Γιάννη"

Καλή επιτυχία σε ατομικό κι ομαδικό επίπεδο ευχήθηκε η ΧΑΝΘ στον πρώην πλέον παίκτη της, Γιάννη Σαχπατζίδη, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Ρεθύμνου

Από το πρωτάθλημα της Β' εθνικής σε αυτό της Α1 θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την ΧΑΝΘ για το Ρέθυμνο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον 21χρονο σέντερ που βλέπει τη γη από τα 2.09μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

" Την παραχώρηση του Γιάννη Σαχπατζίδη με ελεύθερη μεταγραφή στην “ΚΑΕ Ρέθυμνο” ανακοινώνει η ΧΑΝΘ. Ο 21χρονος ύψους 2,09μ.σέντερ, που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ, τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην αντρική ομάδα της ΧΑΝΘ ενώ έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Η ΧΑΝΘ, ως σύλλογος που ιστορικά “τροφοδοτεί” με αθλητές τις επαγγελματικές κατηγορίες, συγχαίρει τον Γιάννη Σαχπατζίδη για την επιτυχία του,τού εύχεται διακρίσεις και υλοποίηση των αγωνιστικών στόχων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο."

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ