Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Και τώρα ο Πανιώνιος, για τον Ιωνικό Νικαίας

Και τώρα ο Πανιώνιος, για τον Ιωνικό Νικαίας

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ιωνικού Νικαίας για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής (24/1, 17:00) κόντρα στον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης, στη Νέα Σμύρνη. Το φλουρί ο Γεωργοπαπαδάκος.

Ο κόουτς του Ιωνικού, Νίκος Οικονόμου, έχει ανεβάσει τους ρυθμούς στις προπονήσεις προκειμένου οι παίκτες του να είναι πανέτοιμοι για το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Παράλληλα, η καλή ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα αποτελεί ένα από τα "όπλα" των Νικαιωτών στην προσπάθεια να αποδράσουν με το "διπλό" από τη Νέα Σμύρνη.

Το φλουρί ο Γεωργοπαπαδάκος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα (20/1) μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιωνικός Νικαίας στο κλειστό του "Πλάτωνα". Ο πρόεδρος του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο και στην συνέχεια έκοψε την πίτα του τμήματος μπάσκετ.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος, ο οποίος παρέλαβε ένα αναμνηστικό δώρο από τον διοικητικού ηγέτη του συλλόγου. Ο γκαρντ του Ιωνικού που ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη, δεν έκρυβε την χαρά του, ευελπιστώντας ότι από ‘δω και πέρα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος για τον ίδιο, ώστε να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ