Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η σκέψη στον Φιλαθλητικό

Η σκέψη στον Φιλαθλητικό

Το "διπλό" στο "Σαλούν" κόντρα στον Παπάγου έχει ανεβάσει το ηθικό των παικτών του Νίκου Οικονόμου, που ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (23/4, 5μ.μ.) με τον Φιλαθλητικό.

Με το μυαλό στον Φιλαθλητικό ξεκίνησαν σήμερα (19/4) οι προπονήσεις του Ιωνικού Νικαίας.

Το "διπλό" στο "Σαλούν" κόντρα στον Παπάγου έχει ανεβάσει το ηθικό των παικτών του Νίκου Οικονόμου, που ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (23/4, 5μ.μ.) με τον Φιλαθλητικό, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους Νικαιώτες.

Η έδρα αποτελεί το μεγάλο "όπλο" των παικτών του Ιωνικού, που θέλουν να την αξιοποιήσουν στο έπακρο, προκειμένου να ολοκληρώσουν χωρίς άλλη απώλεια τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Λάρι Τασόπουλος αποτελεί τον μοναδικό "πονοκέφαλο" για το Νίκο Οικονόμου. Ο έμπειρος σέντερ υποβάλλεται ακόμη σε θεραπεία (έχει θλάση στο γαστροκνήμιο) και δεν είναι έτοιμος να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας. Γι’ αυτό τον λόγο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όμως έχει θέληση και επιθυμία να επιστρέψει και να βοηθήσει στα παιχνίδια που απέμειναν.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ