Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Καρδίτσα μιμήθηκε τον Ολυμπιακό

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Η Καρδίτσα πήρε με άνεση τη νίκη απέναντι στο Ανατόλια (73-49) για την 21η αγωνιστική της Β' Εθνικής, με την είδηση να είναι άλλη: οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν στο γ' δεκάλεπτο, κάτι που είδαμε πέρσι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά.

Η νίκη της Καρδίτσας επί του Ανατόλια αρκούσε για να τη διατηρήσει στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής. Η ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του Ανατόλια (73-49), με τη διαφορά να φτάνει σε αυτά τα επίπεδα χάρη σε όσα έγιναν στη γ' περίοδο.

Εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν! Το Ανατόλια έγραψε "μηδέν" στο ενεργητικό του μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τη διαφορά να ξεφεύγει από το +6 στο +22 για τους γηπεδούχους. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά φέτος που βλέπουμε κάτι τέτοιο σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, ένα φαινόμενο που είχε επαναληφθεί πέρσι, σε αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέα Κηφισιά .

Τότε, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κρατήσει στο "μηδέν" την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, επίσης στη γ' περίοδο, για να πάρουν μια άνετη νίκη.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 39-33, 55-33, 73-49.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Ρουμελιώτης): Σκορδάς 1, Κουρέπης 2, Πανταζής, Λάκκας 9 (1), Μαυρογιάννης 12, Παππάς Κ. 8, Πάσσας 1, Καμαριώτης 17 (3), Παπαδόπουλος 12, Τριχόπουλος 2, Παππάς Γ. 9 (3).

ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Γκαϊτατζής): Ξενιτίδης, Πρωτούλης 4, Βρεττάς 2, Σιώπης, Γαλανίδης 12 (4), Μπίλιος 3 (1), Συμεωνίδης 5, Αζίζης 7 (1), Σταματόγιαννης 5, Τζουβάρας 3, Βεργίνης 2, Κότσανος 6.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ