Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απάντηση του Ιωνικού Νικαίας στον Εργοτέλη

Η απάντηση του Ιωνικού Νικαίας στον Εργοτέλη

Η μη αναβολή της αναμέτρησης του Ιωνικού Νικαίας με τον Εργοτέλη, ελέω της παρουσίας αρκετών παικτών και του προπονητή των "κιτρινόμαυρων" στην Καστοριά για το Πανελλήνιο Εφήβων, δημιούργησε έριδες ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη διοίκηση του αθηναϊκού συλλόγου να τοποθετείται επίσημα.

Το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ιωνικό Νικαίας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 8 Μαΐου (17:00). Πλην όμως, οι Κρητικοί είχαν ζητήσει την αναβολή του λόγω της παρουσίας του Γιώργου Μακράκη (προπονητής) και αρκετών παικτών της ομάδας στην Καστοριά για το Πανελλήνιο Εφήβων. Όπως αναφέρουν, ο Ιωνικός Νικαίας και η ΕΟΚ δεν σεβάστηκαν το συγκεκριμένο αίτημα με αποτέλεσμα ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά, όπερ και σημαίνει πως πολλοί θα πρέπει να αποχωρήσουν άρον άρον από τη μακεδονική πόλη για να βρίσκονται στην Κρήτη, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι "φωνές" των ανθρώπων του Εργοτέλη προκάλεσαν την αντίδραση του Ιωνικού Νικαίας, ο οποίος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, επισημαίνοντας:

" Ουδέποτε ο Εργοτέλης δεν έλαβε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με την ομάδα μας για το θέμα της αναβολής. Αντιθέτως, λόγω φημών που κυκλοφόρησαν, ο κόουτς μας Νίκος Οικονόμου επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με την ομοσπονδία και εν συνεχεία με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη Βαγγέλη Γιαννουλάκη για να διευκρινιστούν οι εκατέρωθεν προθέσεις.

Μολονότι ο Ιωνικός δεν έχει αντίρρηση για την αναβολή του αγώνα, κατέστη σαφές ότι λόγω έκδοσης των αεροπορικών εισιτηρίων της ομάδας του Ιωνικού που δεν μπορούν να ακυρωθούν, θα πρέπει να υπάρξει οικονομική αποζημίωση για την εκ νέου έκδοση εισιτηρίων.

Η ομάδα μας προσεφέρθη να αποδεχθεί την αναβολή του αγώνα με μοναδικό αίτημα την πληρωμή του κόστους αυτού που δεν είναι δίκαιο να μας επιβαρύνει δύο φορές. Οι όποιες επιθετικές ανακοινώσεις του Εργοτέλη δεν έχουν συνεπώς καμία θέση στις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο ομάδων, εκκρεμούσης μάλιστα της συμβιβαστικής μας πρότασης αυτής, την οποία περιμένουμε ακόμα να αποδεχθεί ο Εργοτέλης".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ