Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκιουζέλης: "Με συγκέντρωση για τη νίκη"

Γκιουζέλης: "Με συγκέντρωση για τη νίκη"

Προσηλωμένοι στον στόχο τους παραμένουν στον Ιωνικό Νικαίας, γι' αυτό και η ομάδα του Νίκου Οικονόμου έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (6/3, 17:00) με τη Νίκη Αμαρουσίου.

"Ήταν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Έσπερο Πατρών, για να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, καθώς στην συνέχεια έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα" υποστήριξε ο Γιώργος Γκιουζέλης, που εξήγησε ότι "μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας και παρόλο που ήμασταν άστοχοι καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Η αναμέτρηση με τη Νίκη Αμαρουσίου την προσεχή Κυριακή στο κλειστό του "Πλάτωνα" δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στους παίκτες, είναι κάτι άλλωστε που δεν επιτρέπει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Οικονόμου.

"Για τον αντίπαλο μας μπορεί να είναι θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, καθώς δεν έχει τίποτε να χάσει, εμείς πρέπει να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά έχοντας συγκέντρωση και έλεγχο του ρυθμού, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο που είναι η νίκη, υλοποιώντας το πλάνο του προπονητή μας" υπογράμμισε ο Γιώργος Γκιουζέλης και κατέληξε: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η βοήθεια του είναι μεγάλη είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Η στήριξη τους είναι σημαντική στην προσπάθεια μας".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ