Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για την άνοδο χωρίς τους φιλάθλους του ο Πανιώνιος

Για την άνοδο χωρίς τους φιλάθλους του ο Πανιώνιος

Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιος (15/5, 17:00), τονίζοντας πως δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Ο Πανιώνιος δίνει την Κυριακή (15/5, 17:00) τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, στο κλειστό του "Πλάτωνα". Οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό Νικαίας στην αυλαία του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Β' Εθνικής, κυνηγώντας το δίποντο που θα τους δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή και, ταυτόχρονα, την απευθείας άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες του θα παλέψουν δίχως όμως τη συμπαράσταση των φίλων τους, αφού η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας ενημέρωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια στους "κυανέρυθρους", τονίζοντας πως το ίδιο συνέβη άλλωστε στην αναμέτρηση του α' γύρου στη Νέα Σμύρνη

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας εν όψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή (15/5/, 5μ.μ.) στο κλειστό του «Πλάτωνα» οφείλει να διευκρινίσει πως δεν θα δοθούν εισιτήρια για να υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων του αντιπάλου μας. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο κλειστό της οδού Αρτάκης, όπου η ομάδα μας δεν πήρε εισιτήρια για να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ