Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για 18η χρονιά στον Πανερυθραϊκό ο Χουχουλής

Για 18η χρονιά στον Πανερυθραϊκό ο Χουχουλής

Ο Δημήτρης Χουχουλής και ο Πανερυθραϊκός ανανέωσαν την συνεργασία τους και οι δύο πλευρές θα πορευτούν σε κοινούς δρόμους για 18η σεζόν!

Οι πάγκοι των ομάδων πολλές φορές είναι ηλεκτρικοί, αλλά στην περίπτωση του Πανερυθραϊκού και του Δημήτρη Χουχουλή τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για 18η σεζόν.

Η ομάδα της Ερυθραίας και ο έμπειρος προπονητής εδώ και 17 χρόνια πορεύονται σε κοινούς δρόμους και το ταξίδι τους θα συνεχιστεί, μιας και ο Δημήτρης Χουχουλής - ο οποίος είναι κι επικεφαλής των Ακαδημιών - αποδέχθηκε την πρόταση του έγινε.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού αναφέρει:

"Η ιστορία συνεχίζεται να "γράφεται", ο Δημήτρης Χουχουλής για 18ο χρόνο μαζί μας!

Η επιθυμία όλων στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, η συμπόρευση για ακόμη μία σεζόν με τον προπονητή που αποτελεί τη "ζωντανή" ιστορία του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ, τον Δημήτρη Χουχουλή, έγινε πράξη!

Ο κόουτς Χουχουλής, ο άνθρωπος που αποτελεί τον αναμορφωτή του αγωνιστικού οικοδομήματος του Πανερυθραϊκού μας, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Διοικούσας Επιτροπής και θα συνεχίσει για 18η συνεχή χρονιά το ανεκτίμητο έργο του τόσο ως προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, όσο και ως Επικεφαλής των Ακαδημιών του Πανερυθραϊκού.

Έτσι, για ακόμη μία σεζόν θα παλέψουμε όλοι μαζί ώστε να φανούμε ξανά συνεπείς με την ιστορία του Πανερυθραϊκού μας και να τον διατηρήσουμε μεγάλο σε ΟΛΑ τα επίπεδα, με τον Δημήτρη Χουχουλή, που το όνομά του είναι συνυφασμένο με τις κορυφαίες στιγμές του Συλλόγου μας, να αποδεικνύει ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Το εκτελεστικό Μέλος του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ, Σπύρος Γριβέας, αναφερόμενος στον Δημήτρη Χουχουλή και την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, δήλωσε:

Κάποιος, κάπου, κάποτε είπε ότι η συμβουλή του ενός εκατομμυρίου, που μπορεί να σε αναδείξει νικητή και που δεν τη διδάσκουν πουθενά, είναι το να γράφεις καθημερινά, όσα χρειάζεται να κάνεις. Αυτό σε κάνει να κυριαρχείς στα πράγματα.

Τέτοια εποχή, τα τελευταία 17 χρόνια, εμείς στον Πανερυθραϊκό γράφουμε το όνομα "Δημήτρης Χουχουλής". Τόσο άπλα αλλά και τόσο έντιμα, για ακόμη μια χρονιά ο καλύτερος προπονητής των Εθνικών κατηγοριών ανήκει στον Πανερυθραϊκό μας. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη και την οικογένειά του για την απόφαση τους να συνεχίσει μαζί μας. Και το ταξίδι συνεχίζεται...!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ