Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γ.Ζουγανέλης: "Όλοι στη γιορτή του ΓΣΠ"

Γ.Ζουγανέλης: "Όλοι στη γιορτή του ΓΣΠ"

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, θα δώσει το «παρών» στη Γιορτή Χαράς Αθλητισμού και Αλληλεγγύης του ΓΣ Περιστερίου, που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο (δίπλα στο μετρό Ανθούπολης) της πόλης 2-5 Ιανουαρίου.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης μα πάνω απ' όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, θα δώσει το «παρών» στη Γιορτή Χαράς Αθλητισμού και Αλληλεγγύης του ΓΣ Περιστερίου, που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο (δίπλα στο μετρό Ανθούπολης) της πόλης 2-5 Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε δίχως πολλή σκέψη θετικά στην πρόσκληση των Μάκη Παπαθεοδώρου και Σήφη Ξυπνητού και θα στηρίξει την προσπάθεια για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου.

"Είναι ανάγκη να υπάρξει Ελληνική ζωή. Για να γίνει αυτό, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είναι να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας οι άνθρωποι. Να ξεβολευτούμε οι βολεμένοι και να βολέψουμε όλους αυτούς που βίαια ξεβολεύτηκαν.

Να αγαπάμε το δίκαιον όχι με ευχολόγια αλλά με πράξεις. Για να έχουμε μέλλον οφείλουμε να στηρίζουμε εκδηλώσεις σαν αυτή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου που προτάσσουν την Αλληλεγγύη", εξήγησε ο «Ζούγα» μιλώντας στο gsperisteri.gr και κατέληξε:

"Θα είμαι και εγώ στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το τετραήμερο 2-5 Ιανουαρίου για να στηρίξω όσο μπορώ την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια των διοργανωτών της Γιορτής Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης. Σας περιμένω όλους εκεί!"

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ