Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ιωνικός

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός έσπασε το αήττητο σερί του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και οι Νικαιώτες ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που έδωσε δυναμικό "παρών" στο κλειστό του "Πλάτωνα".

Έπειτα από έξι νίκες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, το Ηράκλειο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας ( 86-58 ). Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου τα έκανε... όλα σωστά, την ώρα που οι Κρητικοί έχασαν τον έλεγχο του ρυθμού, με τη διαφορά να παίρνει την ανιούσα από νωρίς.

Στο μεταξύ, ο Ιωνικός Νικαίας ευχαρίστησε τους φιλάθλους του για τη στήριξη στον Οικονόμου και τους παίκτες του, στον αγώνα με το Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού

"Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας και ο πρόεδρος Ίων Βαρουξάκης θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στον αγώνα με το Ηράκλειο στο κλειστό του «Πλάτωνα».

Η δύναμη του Ιωνικού είναι ο κόσμος του και για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη με την φωνή τους. Παράλληλα, στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης το «παρών» έδωσαν και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιωνικού, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Οικονόμου.

Η κίνηση των καλαθοσφαιριστών και του προπονητή να κατευθυνθούν μετά το τέλος του αγώνα με το Ηράκλειο στην εξέδρα που ήταν οι φίλοι της ομάδας, ήταν το «ευχαριστώ» που ήθελαν να τους πουν για την στήριξη τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης με το Ηράκλειο".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ