Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος για τη νέα σεζόν ο Ιωνικός Νικαίας

Έτοιμος για τη νέα σεζόν ο Ιωνικός Νικαίας

Ο Ιωνικός Νικαίας ήταν ο... πρωταθλητής στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και στα πρόσφατα φιλικά έδειξε πως είναι έτοιμος για τις πρώτες του επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Ιωνικός Νικαίας πήρε μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Μανδραϊκός κι έφτασε στην κορυφή επικρατώντας δυνατών αντιπάλων. Συγκεκριμένα, αρχικά έριξε στο καναβάτσο τον Αμύντα κι έπειτα τον Χολαργό, αμφότερες ομάδες της Α2.

Πλέον, ο Μάριος Γούναρης και οι παίκτες του ετοιμάζονται για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ενώ έδειξαν και πολύ θετικές δείγματα γραφής ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, όπου αποκλειστικός στόχος είναι άνοδος.

Το Δελτίο Τύπου του Ιωνικού αναφέρει:

"Ο Ιωνικός Νικαίας επικράτησε και στο σημερινό αγώνα απέναντι στο Χολαργό με σκορ 79-69 κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μανδραϊκός.

Η Ομάδα μας πήρε τη νίκη εύκολα απέναντι στον αντίπαλό της καθώς από την αρχή του ματς κρατούσε μία σταθερή υπέρ της διαφορά χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Πλέον, οι παίκτες του Μάριου Γούναρη έχουν στο μυαλό τους το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδας το οποίο θα γίνει την Τετάρτη(13/09) κόντρα στο Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Δεκάλεπτα:27-13, 49-34, 62-47, 79-69"

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ