Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έσπερος ΑΟΠΑ: "Καμία συμφωνία με ΑΕΚ για Δίπλαρο"

Έσπερος ΑΟΠΑ: "Καμία συμφωνία με ΑΕΚ για Δίπλαρο"

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία "αδειάζει" την ΑΕΚ, για το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Νίκου Δίπλαρου. Τι αναφέρουν οι Πατρινοί.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου για τα επόμενα πέντε χρόνια , αλλά η διοίκηση του Έσπερου ΑΟΠΑ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Οι Πατρινοί εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας επισημαίνουν πως δεν υπάρχει -ακόμη- συμφωνία με την "Ένωση" για την πώληση των δικαιωμάτων του 18χρονου πλεϊμέικερ.

Η ανακοίνωση του Εσπέρου ΑΟΠΑ αναφέρει:

" Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναπαρήγαγαν ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του διεθνή μας πλεϊμέικερ, Νίκου Δίπλαρου, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Πρώτον, με την ΑΕΚ πράγματι είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Δεύτερον συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ ότι για να παραχωρηθεί ο παίκτης θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Σύλλογος μας με ανταλλάγματα οικονομικά ή με την παραχώρηση κάποιων παικτών, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν την νέα περίοδο που η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Τρίτον από την ΑΕΚ δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση για τα ανταλλάγματα, συνεπώς δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Τέταρτον όσο δεν υπάρχει συμφωνία ο Νίκος Δίπλαρος είναι μέλος της ομάδας μας και υπολογίζεται κανονικά στον σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ