Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημα Καράμπουλας στη Νίκαια

Επίσημα Καράμπουλας στη Νίκαια

Ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Καράμπουλα, του "μετρ των ανόδων", όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του.

Την αρχή έκανε ο Φώτης Βασιλόπουλος . Ακολούθησε ο Σωτήρης Κατούφας και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλεξ Βουγιούκα. Σήμερα ήταν η σειρά και του Βαγγέλη Καράμπουλα να ανακοινωθεί από τον Ιωνικό Νίκαιας και να προστεθεί στο ρόστερ του συλλόγου, σφραγίζοντας την προ ημερών συμφωνία με τον έμπειρο φόργουορντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, οΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothersσυνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τονΒαγγέλη Καράμπουλα(2.00, 36 ετών) ο οποίος για 18 χρόνια βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί στην Α1 (Σπόρτιγκ, Μακεδονικός, Πανελλήνιος, Ίκαρος Καλλιθέας). Για αυτό ωστόσο που φημίζεται, είναι για τον χαρακτηρισμό «ο μετρ των ανόδων» καθώς μετράει έξι ανόδους από την Α2 στην Α1 με την τελευταία να είναι με τον Φάρο Κερατσινίου, όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του την περσινή χρονιά!

Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας – μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ