Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέστρεψε ο Λάκκας

Επέστρεψε ο Λάκκας
INTIME SPORTS

Οι μεταγραφές στο Περιστέρι δεν σταματούν και οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" δείχνουν ότι φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις. Τελευταία προσθήκη αποτελεί ο Χρήστος Λάκκας

Από το... πάνω ράφι ψωνίζει το Περιστέρι που μετά τις... "βόμβες" Πολυτάρχου και Κατιάκου ήρθε σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο με τον Χρήστο Λάκκα. Ο 24χρονος γκαρντ γνωρίζει καλά τα δυτικά προάστια, καθώς ήταν στο Περιστέρι προ διετίας όταν έφυγε προκειμένου να αγωνιστεί σε Φιλαθλητικό και εν συνεχεία σε Παγκράτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει

" O Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Xρήστου Λάκκα! Ο 24χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον σύλλογο και επιστρέφει στα δυτικά προάστια, έπειτα από την παρουσία του στον Φιλαθλητικό και το Παγκράτι, με τη φανέλα των οποίων πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Λάκκας έχει ύψος 1,88μ. και αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς Κώστα Παπαμάρκου, ο οποίος προσθέτει στο ρόστερ της ομάδας μια αξιόπιστη λύση στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Το Περιστέρι συνεχίζει με γοργά βήματα τη δημιουργία της ομάδας που θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των Περιστεριωτών!".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ