Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Έδεσε" τον Γιαουρτόγλου ο Πανερυθραϊκός

"Έδεσε" τον Γιαουρτόγλου ο Πανερυθραϊκός

Ο Λουκάς Γιαουρτόγλου συμφώνησε για άλλο ένα καλοκαίρι με τον Πανερυθραϊκό και θα συνεχίσει να φοράει και την επόμενη σεζόν τα κόκκινα.

Προτάσεις υπήρχαν πολλές, τόσο από την Α2, όσο και από τη Β' Εθνική. Στο τέλος όμως ο Λουκάς Γιαουρτόγλου επέλεξε να συνεχίσει για άλλη μία χρονιά (πέμπτη συνεχόμενη) στον Πανερυθραϊκό. Ο 30χρονος γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του στο σύλλογο της Νέας Ερυθραίας, με τον οποίο είχε την προηγούμενη σεζόν 351 πόντους σε 28 αγώνες.

" Τέλος καλό, όλα καλά! Κάναμε μία σοβαρή κουβέντα με τον κόουτς Χουχουλή και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε για 5η χρονιά στην Ερυθραία και 8η συνολικά που θα είμαστε μαζί και θα συνεργαζόμαστε! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάληξη αυτή, αλλά και για το κλίμα που είχε η μεταξύ μας συζήτηση" είπε μετά τη συμφωνία ο Γιαουρτόγλου.

" Ο Πανερυθραϊκός αποτελεί ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για εμένα. Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη χρονιά του ερχομού μου στην ομάδα, ο Πανερυθραϊκός με "αγκάλιασε" και με αντιμετώπισε σαν δικό του παιδί. Να έχουμε την υγεία μας, πρώτα απ' όλα, και σας περιμένουμε με τη νέα αγωνιστική χρονιά όλους δίπλα μας!".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Παρέμεινε και ο Γιαουρτόγλου!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει την παραμονή του "μαέστρου" της ομάδας μας, Λουκά Γιαουρτόγλου, για ακόμη ένα χρόνο.

Αυτή θα είναι η 5η σεζόν που ο "υπαρχηγός" μας θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, κλείνοντας τα αυτιά του στις "σειρήνες" και παραμένοντας πιστός στον Πανερυθραϊκό μας!".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ