Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλό "χτύπημα" για Αίολο

Διπλό "χτύπημα" για Αίολο

Οι ηχηρές μεταγραφές δεν έχουν τελειωμό για τον Αίολο Αστακού που δείχνει ότι οι βλέψεις του είναι πρωταγωνιστικές παρότι νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής

Τα πρώτα... "χτυπήματα" προκάλεσαν αίσθηση, καθώς οι Τάσος Χαρισμίδης, Γιάννης Θανόπουλος και Γιώργος Μπρόζος προέρχονταν από ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Οι εντυπωσιακές κινήσεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί για τον Αίολο. Η ομάδα από τον Αστακό δυναμώνει ακόμα περισσότερο ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β' εθνικής, καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της τους Βασίλης Κιτσούλη και Βασίλη Μακρή. Ο Κιτσούλης που πέρσι αγωνιζόταν στην Α2 με τον ΟΦΗ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 13,3 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίολου αναφέρει

" Ο Αίολος Αστακού με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Κιτσούλη από τον ΟΦΗ. Ευχόμαστε στο νέο αθλητή του συλλόγου υγεία και πολλές επιτυχίες", ενώ για την μεταγραφή του Μακρή ανέφερε: " Ο Αίολος Αστακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Μακρή που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο. Αγρινίου. Καλωσορίζουμε το νέο μέλος στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες με την ομάδα".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ