Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Διακοπή λόγω πυρκαγιάς στο ματς της Δάφνης Δαφνίου με τον Ιωνικό Νικαίας!

Διακοπή λόγω πυρκαγιάς στο ματς της Δάφνης Δαφνίου με τον Ιωνικό Νικαίας!

Μια φωτοβολίδα ήταν αρκετή για να φέρει την... καταστροφή στο ματς της Δάφνης Δαφνίου με τον Ιωνικό Νικαίας. Δείτε τι έγινε στο κλειστό του Χαϊδαρίου, μέσα από το VIDEO του Sport24.gr.

Έμεναν δύο λεπτά για το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στη Δάφνη Δαφνίου και τον Ιωνικό Νικαίας. Όλα είχαν κριθεί, το σκορ ήταν στο 60-82, όμως μια φωτοβολίδα (εκτοξεύθηκε από άτομα που βρίσκονται έξω από το γήπεδο) από το κοινό ήταν αρκετή για να προκύψει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο κλειστό του Χαϊδαρίου.

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η φωτοβολίδα καρφώθηκε στην κορυφή, με αποτέλεσμα να προκύψει... πυρκαγιά, να εκκενωθεί το γήπεδο και να διακοπεί η αναμέτρηση. Οι άνθρωποι των δυο ομάδων έμειναν, περίμεναν την Πυροσβεστική, όμως το φύλλο αγώνα έκλεισε και ο αγώνας θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα οριστεί από την Ομοσπονδία. Ταλαιπωρία χωρίς λόγο για τους προπονητές και τους αθλητές της Δάφνης και του Ιωνικού.

Για το γεγονός, εξέδωσε ανακοίνωση ο σύλλογος:

" Σήμερα 12/11/2017 γίναμε μάρτυρες σε ένα πρωτόγνωρο για τα μπασκετικά χρονικά γεγονός. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του εντός έδρας αγώνα μας με τον Ιωνικό Νικαίας κι ενώ ουσιαστικά το αποτέλεσμα είχε κριθεί δίκαια υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, κινδύνευσαν περισσότεροι από 250 άνθρωποι, φίλαθλοι, αθλητές, διαιτητές κι όλοι οι λοιποί συμμετέχοντες.

Άγνωστοι, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής απ’ τις αθλητικές εγκαταστάσεις και με ρίψη φωτοβολίδων προκάλεσαν μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στην οροφή του κλειστού "Χρήστος Αγγουράκης". Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και η ψυχραιμία των υπευθύνων της ομάδας μας βοήθησαν στην έγκαιρη και ασφαλή εκκένωση και στην κατάσβεση.

Η ζημιά είναι τεράστια για το γήπεδο και ακόμα μεγαλύτερη για τον σύλλογο μας που πλέον καλείται άνευ πάσης δικής του ευθύνης να αντιμετωπίσει την θλιβερή πραγματικότητα. Οι όποιοι υπεύθυνοι για το τραγικό αυτό περιστατικό ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους…

Επιφυλλασόμεθα"!

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ