Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο κ. Βαρουξάκης"

"Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο κ. Βαρουξάκης"

Ο Ιωνικός Νικαίας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα της ανάληψης της προεδρίας του Πανιωνίου από τον Ίωνα Βαρουξάκη, κάνοντας λόγο για αναληθή δημοσιεύματα. Τοποθετήθηκε κι ο Πανιώνιος που... αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του γνωστού εφοπλιστή!

Την ώρα που οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Ίωνας Βαρουξάκης θα είναι ο νέος διοικητικός ηγέτης του Πανιωνίου , ο Ιωνικός Νικαίας (επί της ουσίας ο ίδιος ο εφοπλιστής δηλαδή) εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, κάνοντας λόγο για αναληθή δημοσιεύματα. Τονίζεται μάλιστα πως ο γνωστός εφοπλιστής... προσεγγίστηκε από τους "κυανέρυθρους" για να αναλάβει τις τύχες τους, έχοντας πλέον το μπαλάκι στα χέρια του για να αποφασίσει.

Όπως επισημαίνει η αθηναϊκή ομάδα " τα δημοσιεύματα που φέρουν τον πρόεδρο του Ιωνικού Νικαίας, Ίωνα Βαρουξάκη, να έχει συμφωνήσει για την ανάληψη της προεδρίας του Πανιωνίου είναι αναληθή. Η πραγματικότητα είναι ότι ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας της Νίκαιας δέχθηκε μια πρόταση από τους ιθύνοντες του Πανιωνίου για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, και δεν έχει αποφασίσει ακόμα επί του παρόντος".

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε κι ο Πανιώνιος τονίζοντας πως " κάθε δημοσίευμα που αφορά την εμπλοκή επενδυτή ή επενδυτών στην παραπάνω διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα". Κάτι που πάντως... αντικρούεται από την επίσημη θέση του Ιωνικού Νικαίας που κάνει λόγο για προσέγγιση των "κυανέρυθρων" προς την πλευρά του Ίωνα Βαρουξάκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει: " Μετά το χθεσινό Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ, η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ, που ορίστηκε, ανέλαβε το δύσκολο έργο για το χτίσιμο του νέου Πανιωνίου, σε υγιείς βάσεις, οικονομικού και αγωνιστικού σχεδιασμού. Κάθε δημοσίευμα που αφορά την εμπλοκή επενδυτή ή επενδυτών στην παραπάνω διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι λυπηρό, ειδήσεις χωρίς καμία υπόσταση, να εμπλέκουν τον Ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας και επώνυμους επιχειρηματίες σε διάφορα σενάρια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας προκειμένου ο Πανιώνιος ΓΣΣ να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας".

Από την πλευρά του, το Sport24.gr επιμένει σε ό,τι αφορά το ρεπορτάζ του για τις αποφάσεις που πάρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (6/6), με κυριότερες αυτές για εμπλοκή του Ίωνα Βαρουξάκη με πλάνο διετίες (1+1) έναντι του ποσού των 250.00 ευρώ, για αρχή.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ