Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ατμόσφαιρα "Πλάτωνα" στο Κορωπί

Ατμόσφαιρα "Πλάτωνα" στο Κορωπί

Ο Ιωνικός πανηγύρισε το μεγάλο "διπλό" στο Κορωπί όμως σημαντική συμβολή στην επιτυχία της ομάδας του Νίκου Οικονόμου είχε και ο κόσμος της Νίκαιας που δημιούργησε ατμόσφαιρα "Πλάτωνα"!

Περισσότεροι από 100 φίλοι του Ιωνικού Νικαίας έδωσαν βροντερό "παρών" στο "Γ. Παπασιδέρης" και με τη φωνή τους και τη συνεχή υποστήριξη έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα του Νίκου Οικονόμου για να φτάσει στη μεγάλη νίκη με αντίπαλο το Κορωπί, που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Η ιαχή "Ιωνικός" δονούσε το κλειστό στο Κορωπί και οι παίκτες του κόουτς Οικονόμου μπήκαν για να αγωνιστούν σαν στο… σπίτι τους απέναντι σ' έναν ανταγωνιστικό και ποιοτικό αντίπαλο. Στο φινάλε της αναμέτρησης παίκτες και τεχνικό επιτελείο κατευθύνθηκαν προς τον κόσμο, ο οποίος τους αποθέωσε. Μάλιστα, το ίδιο έπραξε και για τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου Ίωνα Βαρουξάκη, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο, που αναγνωρίζει την μεγάλη συμβολή του στο φετινό δημιούργημα του Ιωνικού.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας

"Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Κορωπίου για την φιλοξενία στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Παπασιδέρης». Η διοίκηση των Νικαιωτών θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο την φιλοξενία στο κλειστό γυμναστήριο του «Πλάτωνα»".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ