Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Από το Παγκράτι στον Μανδραϊκό ο Κουστένης

Από το Παγκράτι στον Μανδραϊκό ο Κουστένης
EUROKINISSI

Ο Τζίμης Κουστένης και ο Μανδραϊκός θα πορεύονται σε κοινούς δρόμους, καθώς η ομάδα της Μάνδρας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον 52χρονο προπονητή.

Το "τιμόνι" του Μανδραϊκού πέρασε στα χέρια του Τζίμη Κουστένη, ο οποίος αποτελεί τον διάδοχο του Λευτέρη Καλογήρου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μάνδρας.

Ο Μανδραϊκός λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων άρχισε να υλοποιεί τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Ο Μανδραϊκός ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Τζίμη Κουστένη, ο οποίος άρχισε την φετινή σεζόν στον πάγκο του Αρκαδικού στην Α2 και την ολοκλήρωσε κρατώντας το "τιμόνι" του Παγκρατίου, το οποίο παρέμεινε στην Β' Εθνική.

Η ανακοίνωση του Μανδραϊκού αναφέρει:

"Ο Γ.Σ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον Τζίμη Κουστένη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Ο 52χρονος τεχνικός από την Αρκαδία, ήταν ο προπονητής που κατάφερε να κρατήσει στην Β' Εθνική το Παγκράτι, ενώ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στη Α2 και στον Αρκαδικό. Φυσικά πρόκειται για έναν άνθρωπο του μπάσκετ καθώς από το 1997 ως και το 2004 θήτευσε ως άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι, όταν η ομάδα των Δυτικών προαστίων της Αττικής είχε αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Από το 2004 ως και το 2008 συνέχισε να είναι βοηθός, αρχικά στον Χρήστο Παππά στον Ηλυσιακό, και στη συνέχεια και πάλι με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον Πανελλήνιο, όταν οι «Ολυμπιονίκες» κατέκτησαν την τέταρτη θέση στην Α1 και προκρίθηκαν στο ULEB Cup. Την σεζόν 2007-2008 ήταν στο πλευρό του Μηνά Γκέκου και τον Πανιώνιο με τέταρτη θέση και πρόκριση στην Ευρωλίγκα.

Την περίοδο 2008-2009 ανέβαλε ως πρώτος στον Φίλιππο Περιστερίου. ενώ το 2010-2011 επέστρεψε ως βοηθός στη Νέα Σμύρνη, αυτή την φορά του Νέναντ Μάρκοβιτς. Στη συνέχεια βρέθηκε ξανά στο Περιστέρι με τον Αργύρη Πεδουλάκη, για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής μετά την συμφωνία του Πεδουλάκη με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε ο Ηλυσιακός(Α1), Εθνικός(Α2), Πανελευσινιακός(Α1), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Αρκαδικός και το Παγκράτι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ