Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβλήθηκε το Πανερυθραϊκός-Μανδραϊκός

Αναβλήθηκε το Πανερυθραϊκός-Μανδραϊκός
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ OFFICIAL FACEBOOK PAGE

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα του Πανερυθραϊκού με τον Μανδραϊκό έπειτα από αίτημα του δεύτερου λόγω της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή της Μάνδρας.

Ολη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όσα έγιναν στην Δυτική Αττική από την θεομηνία που έπληξε την περιοχή. Μία από τις πόλεις που επλήγησαν ήταν και η Μάνδρα, με την ομάδα της πόλης, τον Μανδραϊκό, να ζητάει την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανερυθραϊκό για την 7η αγωνιστική της Β' Εθνικής του Όμιλου του Νότου, αίτημα που έγινε δεκτό από την ΕΟΚ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα οριστεί προσεχώς νέα ημερομηνία για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, η οποία αναφέρεται ακόμα και στα άλλα παιχνίδια του προσεχούς τριημέρου (17-19/11) στα οποία θα υπάρξουν αλλαγές, για διαφορετικούς λόγους:

"-Ο αγώνας ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ., για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) αναβάλλεται και θα οριστεί προσεχώς νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

-Για λόγους μετακίνησης, ο αγώνας ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) της 18/11/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.30, στο κλειστό γυμναστήριο ΚΛΑΔΙΣΟΥ.

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ-ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών αντί της 16/12/2017, θα διεξαχθεί στις 17/12/2017 και ώρα 14.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ».

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ -ΧΑΝΘ, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος όμιλος) αντί της 17/12/2017, θα διεξαχθεί στις 20/12 και ώρα 18.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ."

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ