Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε ο Γεωργοπαπαδάκος με Περιστέρι

Ανανέωσε ο Γεωργοπαπαδάκος με Περιστέρι

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος θα παραμείνει στο Περιστέρι για έναν ακόμα χρόνο αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 28χρονο γκαρντ.

Το Περιστέρι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής (σ.σ. μολονότι στα μέσα της χρονιάς αναγκάστηκε να αλλάξει έδρα) και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο, μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

O Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟ για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 28χρονος «bomber» συμφώνησε σε χρόνο dt με την ομάδα των δυτικών προαστίων, δείχνοντας έμπρακτα την αφοσίωση του στο πλάνο του συλλόγου και φυσικά την πίστη του για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Το Περιστέρι θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί. Ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Να έχουμε υγεία και με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε", τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο έμπειρος γκαρντ.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ