Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε (και) Κατούφα ο Ιωνικός

Ανακοίνωσε (και) Κατούφα ο Ιωνικός

Ο Σωτήρης Κατούφας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό Νίκαιας, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι.

Άλλο ένα σημαντικό μεταγραφικό χτύπημα έκανε ο Ιωνικός Νίκαιας, που μετά τον Φώτη Βασιλόπουλο πρόσθεσε στο ρόστερ του και δεύτερο παίκτη από τον Φάρο Κερατσινίου, τον Σωτήρη Κατούφα. Ο 38χρονος σέντερ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Ιωνικού (επίσημη τουλάχιστον, καθώς έχει συμφωνήσει και με τον Βαγγέλη Καράμπουλα), ο οποίος δείχνει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του για το νέο πρωτάθλημα του νότιου ομίλου στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Σωτήρης Κατούφας (2.05, 38 ετών), αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική ενίσχυση του Ιωνικού Νικαίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες για περίπου μια δεκαπενταετία, από την Α2 μέχρι τη Γ’ Εθνική, πανηγυρίζοντας δέκα ανόδους μέχρι τώρα. Αυτό που κατά το παρελθόν επιτέλεσε, το 2003 στον Κολοσσό, το 2009 στον Ίκαρο Καλλιθέας και το 2015 με το Φάρο Κερατσινίου, την άνοδο δηλαδή από τη Β’ Εθνική στην Α2, θα προσπαθήσει να πετύχει και στη Νίκαια.

Σωτήρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας – μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ