ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζιάγκος αντί Ζαφειρούδη

Ζιάγκος αντί Ζαφειρούδη
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τη Δόξα Λευκάδας στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος, μετά την απόλυση του Γιώργου Ζαφειρούδη.

Μετά από ένα τρεις μόλις εβδομάδες στο ταμείο ανεργίας, ο Βαγγέλης Ζιάγκος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τη Δόξα Λευκάδας. Ο νεαρός προπονητής πήρε το χρίσμα από τη διοίκηση των νεοφώτιστων να αντικαταστήσει τον Γιώργο Ζαφειρούδη, μετά το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα (4-3).

Παρά την αρχική συμφωνία με τον Γιώργο Καλαφατάκη , οι διοικούντες τον σύλλογο άλλαξαν ρότα και αποφάσισαν να δώσουν τα ηνία της Δόξας στον Βαγγέλη Ζιάγκο, που πρόσφατα αποχώρησε από το "τιμόνι" της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Λευκαδιτών, " ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ήταν προπονητής στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α2 το 2013-'14, και στο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Α1 (2014-'15)".

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (29/11, 17:00) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αετό.

Πριν από αυτό όμως, είχε προηγηθεί το επίσημι "αντίο" στον Γιώργο Ζαφειρούδη: " Η διοίκηση της ΑΕ Δόξα ανακοινώνει ότι έληξε η συνεργασία της με τον προπονητή της, Γιώργο Ζαφειρούδη. Ευχαριστεί θερμά τον προπονητή που επανέφερε την ομάδα στην Α2, κατακτώντας το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, για την προσφορά του και τις συγκινήσεις που μοιράστηκε μαζί μας και του εύχεται κάθε επιτυχία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ