ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουχουλής: "Δεν υπάρχει μυστικό για τις νίκες"

Χουχουλής: "Δεν υπάρχει μυστικό για τις νίκες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Πανερυθραϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Χουχουλής, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fast break", με τον Σπύρο Καβαλιεράτο.

Μετά το 2/2 που έκανε σε Α2 και Γ' Εθνική, με τον Πανερυθραϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα, ο Δημήτρης Χουχουλής μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Fast Break" για τις χαρές που γεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις νίκες που σημείωσαν οι ομάδες του το Σαββατοκύριακο: " Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Και με τις δύο ομάδες παίζαμε στην έδρα μας. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, είχαμε την τύχη με το μέρος μας και καταφέραμε να πάρουμε δύο νίκες".

Για το αν μπορεί να σωθεί ο Πανερυθραϊκός: " Είναι κάτι εξωπραγματικό αυτό που έχει γίνει στην Α2. Έχουν μπει πολλά χρήματα και πολλά παιδιά από την Α1 έχουν έρθει σε ομάδες της Α2. Αυτό το έχει ανάγκη και ο κόσμος που γεμίζει τα γήπεδα. Κι εμείς στο παρελθόν είχαμε δαπανήσει πολλά χρήματα και δεν τα καταφέραμε. Από τότε έχουμε μία άλλη συνταγή και πηγαίνουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας".

Για το πρωτάθλημα της Α2: " Ο Φάρος έχει τον πρώτο λόγο βάσει ρόστερ. Επίσης, η Κύμη και ο Εθνικός διότι είναι μία ομάδα που δουλεύει σοβαρά και έχει πλάνο. Με λίγη τύχη, αυτός που θ' αντέξει σε όλα τα επίπεδα θ' ανέβει".

Για τον Απόλλωνα: " Από πέρσι γίνεται μια προσπάθεια που ανεβήκαμε από την A' ΕΣΚΑ. Χθες έγινε το πρώτο βήμα καθώς παίξαμε μπροστά σε 300 άτομα και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ