ΜΠΑΣΚΕΤ

"Χορεύοντας" με τον Κίκι Κλαρκ!

"Χορεύοντας" με τον Κίκι Κλαρκ!

Ο Κίκι Κλαρκ ήταν απολαυστικός στο κλειστό του Χολαργού το απόγευμα του Σαββάτου. Δείτε το one man show του Αμερικανού γκαρντ, καθώς και στιγμιότυπα από τα ματς της 10ης αγωνιστικής της Α2 (VIDEOS).

Ο Κίκι Κλαρκ ζυγίζει πολλά κιλά πάνω από αυτά με τα οποία έπαιζε όταν τον πρωτοείδαμε στην Α1 να φοράει τη φανέλα του Αιγάλεω. Είναι πλέον 33 ετών. Κι όμως, όχι απλά κάνει τη διαφορά στους αγώνες του (αήττητου) Περιστερίου, αλλά είναι και ο απόλυτος σόουμαν της Α2.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής το Περιστέρι έκανε το 10 στα 10 μέσα στον Χολαργό και ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έβαλε 32 πόντους με 8/9 βολές, 6/8 δίποντα, 4/8 τρίποντα, έχοντας ακόμα 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 38'28''. Μετά την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος ο Κλαρκ είναι πρώτος σε πόντους (177), τρίποντα (37) και ποσοστό ευστοχίας πίσω από τα 6,75μ. (49%), τρίτος σε ποσοστό ευστοχίας στις βολές (88%), πέμπτος στον δείκτη αξιολόγησης (0.630) και έβδομος σε ασίστ (46).

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του Κέιντρεν Κλαρκ από το χθεσινό παιχνίδι του Περιστερίου στον Χολαργό, μαζί με τα highlights από άλλους αγώνες...




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ