ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο fair play από τον Κουμπούρα!

Απίστευτο fair play από τον Κουμπούρα!

Ο Εθνικός βρίσκεται μια νίκη μακριά από τους τελικούς των playoffs της Α2 μετά το 83-79 επί του Προμηθέα όμως ο Φάνης Κουμπούρας ήταν πρωταγωνιστής μιας πολύ δύσκολης φάσης και αξίζει να πάρει το βραβείο fair play (VIDEO).

Ο Φάνης Κουμπούρας ήταν πρωταγωνιστής μιας πολύ δύσκολης φάσης στον αγώνα του Προμηθέα Πατρών κόντρα στον Εθνικό, εκεί όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 83-79 και πλέον θέλουν άλλη μια νίκη για να διεκδικήσουν την άνοδό τους κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου.

Στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα στην Καλλιθέα κι ενώ απέμεναν 33" για το τέλος, οι παίκτες των δύο ομάδων διεκδίκησαν την μπάλα κι αυτή κατέληξε εκτός γηπέδου. Ο διαιτητής Παπαπέτρου έδωσε την κατοχή στον Προμηθέα, όμως ο Μητσόπουλος το πήρε πάνω του και άλλαξε την απόφαση!

Τη στιγμή, λοιπόν, που οι Πατρινοί είχαν αρχίσει να διαμαρτύρονται, ο Κουμπούρας έδωσε συγχαρητήρια στον Μητσόπουλο για την απόφασή του, αναγνωρίζοντας ότι έβγαλε την μπάλα παίκτης της ομάδας του! Μάλιστα ο Γιαννιώτης διαιτητής τον αγκάλιασε, εκτιμώντας τη στάση του έμπειρου γκαρντ!

Δείτε τη φάση στο 2:09:40

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ