ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βόμβα" με Ουάσινγκτον από τον Ηρακλή

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ / PANELINIOS-ARIS
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ / PANELINIOS-ARIS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ήρθε σε συμφωνία με τον Ντάριους Ουάσινγκτον, με τον 32χρονο γκαρντ να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από δέκα χρόνια!

Μετά την αλλαγή προπονητή έρχεται κι αλλαγή ξένου για τον Ηρακλή, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ντομαγκόι Μπούμπαλο για να αποκτήσει τον Ντάριους Ουάσινγκτον. Πρόκειται για "βόμβα" που έσκασε στη Θεσσαλονίκη, με τον 32χρονο γκαρντ να επιστρέφει στην πόλη μετά από δέκα χρόνια.

Ο πολυταξιδεμένος παίκτης (σ.σ.: έχει παίξει σε 15 ομάδες) δεν είχε ομάδα τους τελευταίους μήνες, κάτι που έκανε την περίπτωσή του πιο προσιτή για την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Με τελευταίο σταθμό την Κίνα και τη Henan (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας), ο 32χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ηρακλή, όπως επεσήμανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Θοδωρής Δρακόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης του "Γηραιού" εξήγησε στον "Arena 89.4" πως " κάνουμε ακόμη μία υπέρβαση για να ισχυροποιήσουμε τις πιθανότητες να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση και να πάρουμε την άνοδο για την Α1. Ο Ουάσινγκντον θα είναι την Δευτέρα στην Ελλάδα. Ευελπιστούμε να είναι καλά, γιατί είναι κάλος παίκτης και πολύ καλό παιδί απ’ ό,τι έχουμε μάθει. Ήταν άπραγος τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρουμε αν είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα", για να προσθέσει αναφερόμενος στις δυσκολίες της υπόθεσης: " Υπάρχει εναλλακτική λύση, αλλά ο Ντάριους είναι ο στόχος μας. Θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να παίξει στο μεθεπόμενο παιχνίδι του Ηρακλή. Επειδή είναι καλός χαρακτήρας, δεν θεωρώ ότι αφέθηκε τους τελευταίους μήνες που είναι άπραγος και θα βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με την Καρδίτσα".

Στο παρελθόν, ο Ντάριους Ουάσινγκτον έχει φορέσει τη φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ (2006) όσο και του Άρη (2007-'08), ενώ έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Γαλλία, Τσεχία, Τουρκία, Ρωσία και Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ