ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βόμβα" με Κουφό στον Χολαργό

"Βόμβα" με Κουφό στον Χολαργό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό φέρνει αλλαγές στον Χολαργό, με τους "μπλε" να προχωρούν σε αντικατάσταση του Μέμου Ιωάννου για την τεχνική τους ηγεσία. Είπε το "ναι" ο Στέργιος Κουφός, που επιστρέφει σε ελληνικό πάγκο μετά από τρία χρόνια.

Ο Χολαργός συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα του στο πρωτάθλημα της Α2, με την εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό να τον "βυθίζει" ακόμη περισσότερο στην κατάταξη. Οι "μπλε", παρά το πολύ μεγάλο μπάτζετ που έχουν, δεν παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν την ποιότητα των παικτών τους.

Ο Μέμος Ιωάννου αντικατέστησε τον Κώστα Παπαμάρκο, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στην αθηναϊκή ομάδα, με αποτέλεσμα να δει κι αυτός την πόρτα της εξόδου. Οι διοικούντες την ομάδα δεν άργησαν να καταλήξουν στην επόμενη κίνησή τους, με τον Στέργιο Κουφό να είναι ο "εκλεκτός". Ο πολύπειρος τεχνικός είπε το "ναι" στην πρόταση που του κατατέθηκε για συμβόλαιο δυόμιση ετών, επιστρέφοντας σε ελληνικό πάγκο μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Θυμίζουμε πως -ο άνθρωπος που οδήγησε το Ρέθυμνο μέχρι την τετράδα της Stoiximan.gr Basket League- εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στο Κατάρ, καθοδηγώντας την Αλ Ραγιάν. Πριν από μερικούς μήνες έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Κατάρ, επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Ο Χολαργός είναι ο πρώτος του σταθμός μετά από το πέρασμά του από το εξωτερικό, έχοντας πλέον την αποστολή να οδηγήσει (για αρχή) τους "μπλε" στην παραμονή, κι εν συνεχεία να "χτίσει" από το "μηδέν" την ομάδα που θα διεκδικήσει (του χρόνου) την άνοδό της στη Stoiximan.gr Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ