ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόλος έρχεται, Στυλιανού φεύγει

Τζόλος έρχεται, Στυλιανού φεύγει
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Στυλιανού από το ρόστερ -κατόπιν δικής του απαίτησης- την ώρα που πλησιάζει στην απόκτηση του Βαγγέλη Τζόλου.

Μία άφιξη και μία αποχώρηση περιλαμβάνει το σημερινό (15/7) πρόγραμμα του Εθνικού Πειραιά, ο οποίος άρχισε να δραστηριοποιείται εκ νέου στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ενημέρωσε για την αποδέσμευση του Νίκου Στυλιανού, με τον Κύπριο φόργουορντ να ζητά την ελευθέρας του λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στη χώρα.

Από την άλλη, θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Βαγγέλη Τζόλου. Ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε φέτος στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φορούσε από την ηλικία των εννιά ετών.

Η ανακοίνωση του "διαζυγίου" με τον Νίκο Στυλιανού: " Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ενημερώνει ότι η συμφωνία με τον αθλητή Νίκο Στυλιανού δεν ισχύει. Μετά από απαίτηση του ίδιου του παίκτη, λύθηκε η συνεργασία με την προϋπόθεση να μην αγωνιστεί την περίοδο 2015-'16 στο πρωτάθλημα της Α2 στην Ελλάδα. Ο κ. Στυλιανού αποχώρησε για προσωπικούς λόγους εκφράζοντας φόβους για την συνολική οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ