ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσάπας: "Θα παίξουμε στη Stoiximan.gr Basket League"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τη νίκη της ομάδας επί του Ηρακλή και την εξασφάλιση της ανόδου στην Stoiximan.gr Basket League (audio).

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Ηρακλή και την εξασφάλιση της ανόδου στη Stoiximan.gr Basket League, o αντιπρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπα, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την επιτυχία της ομάδας του και όσα ακολουθούν από εδώ και πέρα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr πως του χρόνου η ομάδα θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια.

Για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας: "Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια τα παιδιά αποφάσισαν να βάλουν το κεφάλι κάτω, όπως και να βάλουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα. Το ρόστερ μας είναι επιπέδου Α1. Όταν έγινε, λοιπόν, αυτό, όλα εξελίχθηκαν σχετικά εύκολα, κάτι που φάνηκε και από την πορεία μας στο δεύτερο γύρο. Όταν δεν πηγαίναμε καλά έλεγα χαρακτηριστικά στους παίκτες ότι αδικούν τους εαυτούς τους. Πλέον τέλος καλό, όλα καλά. Η δική μας δουλειά είναι να είμαστε εκεί στα δύσκολα. Όχι στα εύκολα και τις φωτογραφίες. Αυτές ας τις βγάλουν άλλοι. Όταν χάσαμε από τον Ηρακλή, σε παιχνίδι που προηγηθήκαμε με 23 πόντους όλοι μου έλεγαν να μη γυρίσει η ομάδα με αεροπλάνο. Εγώ τους είπα ότι θα δώσω στους παίκτες μία αγκαλιά και θα τους δώσω τον Μάιο μία ακόμα μεγαλύτερη".

Για το αν έγινε πραγματικότητα το απωθημένο της ανόδου: "Δεν ήταν απωθημένο. Πέρσι κάναμε μία συνειδητή επιλογή και το στοίχημα για εμάς ήταν να το κάνουμε ξανά. Κάναμε, λοιπόν, το καθήκον μας. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πλάνο, να αγωνιστεί η ομάδα κανονικά στη stoiximan.gr Basket League. Βέβαια, πρέπει να βοηθήσει και ο Δήμος με το γήπεδο. Ο Φάρος έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια και είναι μία από τις ομάδες που από τη νέα χρονιά θα έχουν παρουσία στην πρώτη κατηγορία και στους άνδρες και τις γυναίκες. Είμαστε μία από τις πέντε ομάδες που θα το έχουν αυτό. Εμείς ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος. Δεν πρέπει να έχουμε και εμείς μία βοήθεια; Δεν το δικαιούμαστε;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ