ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσαλδάρης: "Να εκμεταλλευτούμε σωστά τη νίκη"

Τσαλδάρης: "Να εκμεταλλευτούμε σωστά τη νίκη"

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τις ισορροπίες που αλλάζουν στην κορυφή της Α2 μετά τη νίκη της Δόξας Λευκάδας επί του Φάρου Κερατσινίου (AUDIO).

Ο γκαρντ της Δόξας Λευκάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τη σημασία της νίκης της Δόξας επί του Φάρου , για την ομάδα του Κερατσινίου και για το πρωτάθλημα της Α2.

Ο 36χρονος γκαρντ μίλησε για:

Το αν η νίκη επί του Φάρου μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες αναφορικά με τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδο στην Basket League: "Ίσως να καθυστέρησε να τελειώσει η υπόθεση άνοδος για τον Φάρο. Αν περνούσε από την Λευκάδα, θα είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Οι παίκτες του Φάρου έχουν την εμπειρία και ξέρουν ποια ματς πρέπει να κερδίσουν. Ίσως να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα γι' αυτούς αν κέρδιζαν σήμερα (σ.σ. χθες)".

Για τη σημασία της νίκης για την Δόξα, αναφορικά με την μάχη που δίνει για τα πλέι οφ: "Καλύπτουμε την ήττα από το Παγκράτι στην έδρα μας με αυτή την νίκη, η οποία μας δίνει και ψυχολογικό αβαντάζ. Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Φάρος και κερδίζεις, αλλάζει το μομέντουμ και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Είναι μια νίκη που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε με τον κατάλληλο τρόπο. Τέτοιες νίκες στο μπάσκετ, αν δεν τις εκμεταλλευτείς σωστά, συνήθως σου κάνουν κακό".

Τσαλδάρης: "Να εκμεταλλευτούμε σωστά τη νίκη"

Για το κατά πόσο επηρέασε την Δόξα τα επεισόδια που συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό: "Τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να γίνονται σε αγώνες μπάσκετ. Σαφώς μετά από τέτοια γεγονότα, υπάρχει συσπείρωση στην ομάδα".

Για την εμπειρία του στην Λευκάδα και το επίπεδο της Α2: "Είναι διαφορετικά απ΄όσα είχα συνηθίσει τόσα χρόνια. Είχα συνηθίσει πιο υψηλές ταχύτητες , πιο γρήγορο ρυθμό. Έχουν όμως κατέβει πολλοί παίκτες. Οι παίκτες που ήταν στην κατηγορία είναι πολλοί καλοί. Είναι αναμφίβολα ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών".

Για τον Φάρο και τα ατυχή αποτελέσματά του, μετά από το εντυπωσιακό του ξεκίνημα: "Όλοι κάποτε χάνουν. Οι ήττες που έχει κάνει ο Φάρος είναι από ομάδες της δεύτερης ταχύτητας του πρωταθλήματος. Σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια ο Φάρος έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Ίσως στα άλλα να υπάρχει μια χαλαρότητα, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα".

PHOTO CREDITS: lefkadapress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ