ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσακαλέρης: "Λίγα λόγια, πολλή δουλειά"

Τσακαλέρης: "Λίγα λόγια, πολλή δουλειά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Αρκαδικού, εξηγώντας ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να τα δώσουν όλα.

Τη φανέλα του Αρκαδικού θα φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος θα είναι ένα από τα "βαριά χαρτιά" του Γιάννη Διαμαντάκου στην Α2. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδα, τονίζοντας:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Αρκαδικού και είναι δεδομένο πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια είναι ιδιαίτερα στενά, καθώς ο σύλλογος κλήθηκε σε λίγες μέρες να κάνει ότι κάνουν οι υπόλοιποι σε όλο το καλοκαίρι", ενώ κατέληξε:

" Τα επίσημα παιχνίδια ξεκινούν άμεσα και έτσι ο καθένας από το δικό του πόστο πρέπει να είναι έτοιμος. Εμείς δεν θα πούμε πολλά λόγια, θα δουλέψουμε πολύ, θα προσπαθήσουμε, θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε τα ταμείο μας στο τέλος. Τα πρώτα παιχνίδια, ειδικότερα, θα είναι δύσκολα, εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα και σε βάθος χρόνου θέλουμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ