ΜΠΑΣΚΕΤ

Τριπλή ανανέωση για Αίολο

Τριπλή ανανέωση για Αίολο

Με τους Νίκο Κακλαμάνο, Δημήτρη Δουρούκη και Αλέξανδρο Μπεκατώρο θα συνεχίσει να πορεύεται ο Αίολος Αστακού και στην Α2, καθώς οι τρεις παίκτες ανανέωσαν με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας

Η αρχή έγινε χθες (13/7) με τους Τάσο Χαρισμίδη και Νίκο Κατσαρέ , όμως ο Αίολος δεν σταματά εκεί και συνεχίζει την προσπάθεια του να διατηρήσει τον κορμό που τον έφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2. Η ομάδα του Αστακού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Κακλαμάνο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ στη διάθεση του Μιχάλη Κουταλιανού θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Δουρούκης και Μπεκατώρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Ο ΑΜΣ Αίολος Αστακού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Νίκο Κακλαμάνο και Δημήτρη Δουρούκη. Ο Νίκος Κακλαμάνος θα βρεθεί για τρίτη σερί χρονιά στην ομάδας μας, μετρώντας ισάριθμες ανόδους και θα επιστρέψει σε μια κατηγορία που γνωρίζει όσο λίγοι. Η εμπειρία του θα είναι σημαντική σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Δουρούκης είναι γέννημα-θρέμμα Αστακιώτης και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ μας, μαζί και με τον νεαρό Αλέξανδρο Μπεκατώρο από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, που θα είναι ξανά στο ρόστερ του ανδρικού. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ