ΜΠΑΣΚΕΤ

Τότσιος: "Εξαιρετικές οι συνθήκες στον Εθνικό"

Τότσιος: "Εξαιρετικές οι συνθήκες στον Εθνικό"

Ο γκαρντ του Εθνικού, Κώστας Τότσιος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή |"Fast break" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Γιώργο Οικονόμου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τις διαμαρτυρίες του Προμηθέα για τη διαιτησία στο μεταξύ τους αγώνα: " Ο καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει το παιχνίδι όπως θέλει. Δυστυχώς για τον Προμηθέα, ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και όλοι έβγαλαντα συμπεράσματά τους. Εγώ δε θέλω να σχολιάσω κάτι και δε νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στη διαιτησία".

Για τη νίκη του Εθνικού: " Δεν είχαμε ούτε άγχος, ούτε πίεση. Ήταν ένα ματς όπως όλα. Θέλαμε να παρουσιάσουμε τη δουλειά όλης της εβδομάδας και να είμαστε σοβαροί. Τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Είμαστε καινούρια ομάδα και χρειαζόμαστε να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Δυστυχώς, αποκλειστήκαμε νωρίς από το κύπελλο και είχαμε και μία αναβολή ενός αγώνα μας".

Για τη μετακίνησή του στον Εθνικό:" Πάντα, όσο πιο νωρίς έρχεται η αλλαγή, είναι καλύτερα. Όσο μεγαλώνεις τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Από τη στιγμή που είμαι επαγγελματίας, αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι συνθήκες και στον Εθνικό βρήκα εξαιρετικές συνθήκες. Οπότε από αυτή την άποψη έπραξα σωστά".

Για την Α2 και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: "Είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Αυτό δεν οφείλεται στα χρήματα, αλλά στο γεγονός ότι οι ομάδες έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που πρέπει να τα αξιοποιούν. Όσον αφορά την άνοδο, πάντα υπάρχει μία ομάδα έκπληξη. Φέτος, υπάρχουν πέντε με έξι ομάδες που είναι υψηλού επιπέδου και είναι δύσκολο να κάνω κάποια πρόβλεψη. Ο Φάρος έχει έμπειρα παιδιά και καλούς παίκτες και έχει το προβάδισμα. Ο Προμηθέας έχει επενδύσει πολλά χρήματα σε καλούς και έμπειρους παίκτες. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες ομάδες".

Για το κίνητρο που βρίσκει για να παίζειμπάσκετ: "Δεν υπάρχει ηλικία στο μπάσκετ. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και εκεί φαίνεται αν μπορείς να συνεχίσεις ή όχι. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις όρεξη για αυτό που κάνεις και να το αγαπάς. Όταν το αισθάνεσαι αυτό συνεχίζεις να παίζεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ