ΜΠΑΣΚΕΤ

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

Αυτή την "τρελή" συνέντευξη, δεν πρέπει να τη χάσεις! Οι τρεις σωματοφύλακες της μπασκετικής ΑΕΚ (Καράμπουλας - Γκιζόγιαννης - Πολυτάρχου) μίλησαν στο Sport24 για την επιστροφή της ομάδας στην Α1.

Η αποστολή τους ήταν από την αρχή δύσκολη. Η "βαριά" φανέλα, ο κόσμος που στάθηκε και με το παραπάνω στο πλευρό της ΑΕΚ, αλλά πάνω απ' όλα η σκληρή δουλειά στη διάρκεια της σεζόν, βοήθησαν την ''Βασίλισσα'' να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να "κλειδώσει" την επιστροφή στην Α1 πριν το σημερινό, τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στο Ψυχικό (16:00, ΝΕΡΙΤ). Ενα ματς στο οποίο δεν θα υπάρχει άγχος, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στην "τρελή" συνέντευξη με τους τρεις "μπαρουτοκαπνισμένους" σταρ της ομάδας.

Συνέντευξη στους Γιάννη Σταυρουλάκη - Χάρη Σταύρου

Το Sport24 ζήτησε από τους Βαγγέλη Καράμπουλα - Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη - Μιχάλη Πολυτάρχου μια... εναλλακτική, μια κάπως πιο χαλαρή συνέντευξη. Μαντέψτε! Δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να "τσαλακωθούν". Ναι, στην αρχή μίλησαν για τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της περιόδου, μέχρι να έρθει η ώρα να στείλουν τα μηνύματά τους προς κάθε κατεύθυνση. Δεν γλίτωσε ούτε ο Δημήτρης Δέσπος, ούτε ο Αλέξης Φαλέκας, ούτε ο Γιώργος Χήνας. Τα VIDEOS που θα δείτε, θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Τι μένει; Αυτό που είπε ο Μιχάλης Πολυτάρχου. " Ολοι μιλούν για καλό κλίμα. Σε εμάς, υπήρχε κάτι περισσότερο. Ο ένας αγαπούσε τον άλλο. Αυτό είναι σημαντικό". Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση για να καταλάβει κανείς πως η ΑΕΚ "έβγαλε" την τρίτη κατά σειρά σεζόν στις μικρές εθνικές κατηγορίες με απόλυτη επιτυχία.

Οι τρεις μπασκετμπολίστες αναφέρθηκαν σε όλα. Σχολίασαν τι θα γινόταν σε περίπτωση αποτυχίας, έκαναν πλάκα με την ηλικία των συμπαικτών τους, αναφέρθηκαν στην κριτική την οποία ήξεραν πως θα δεχθούν, έβγαλαν παράπονό για τον coach Βαγγέλη Ζιάγκο. Γύρισαν το χρόνο πίσω στο περσινό καλοκαίρι. Τι αισθανθήκαμε μείς σε αυτό το δίωρο της συνάντησής μας; Την ανακούφισή τους για την επίτευξη του στόχου. Κι επειδή τα τρία παιδιά είναι υποδείγματα αθλητών και επαγγελματιών, ξέρουμε ότι τράβηξαν πολύ κουπί για να φτάσουν στο σημείο να αισθανθούν δικαιωμένοι.

Ο λόγος σε εκείνους...

- Κατ' αρχάς, ας πάρουμε το αντίθετο σενάριο. Έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν η ΑΕΚ δεν ανέβαινε τελικά στην Α1;

Α.Γ.: ''Επόμενη ερώτηση… Ούτε καν! Ούτε καν!''.
Β.Κ.: ''Ε, θα τρώγαμε ξύλο (γέλια)''.
Μ.Π.: ' 'Κατ' αρχάς, με Καράμπουλα και Γκιζόγιαννη στην ομάδα, δεν γινόταν με τίποτα αυτό το σενάριο! Με τίποτα!''.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Έπειτα από πολλά-πολλά χρόνια, πως θα θυμάστε αυτή την περιπέτεια στην Α2;

Β.Κ.: ''Για μένα είναι μακράν ό,τι πιο σημαντικό έχω πετύχει ως τώρα στην καριέρα μου, ανεβάζοντας μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας στην Α1!''.
Α.Γ.: ''Όντως, συμφωνώ με τον Βαγγέλη. Είναι τεράστια τιμή για όλους όσοι βρεθήκαμε στην ΑΕΚ να παίζουμε για τη φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας και να μετράμε δυο σερί ανόδους. Προσωπικά, θα τη θυμάμαι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ευελπιστώ να συνεχιστούν αυτές οι επιτυχίες''.
Μ.Π.: ''Είναι κάτι αξέχαστο, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. Θα θυμάμαι αυτή τη χρονιά για όλη μου τη ζωή! Η φανέλα της ΑΕΚ είναι πολύ βαριά ενώ κι εμείς βάλαμε ένα μικρό κομμάτι στην αναγέννηση αυτής της ιστορικής ομάδας''.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Πάμε λίγους μήνες πίσω. Τι έγινε σε εκείνον τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα; Πως ζήσατε τον πρόωρο αποκλεισμό και τι μηνύματα πήρατε μετά από εκείνη την ήττα;

Μ.Π.: '' Η αλήθεια είναι πως θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Αν θυμάμαι καλά, η ΑΕΚ είχε μείνει για δυο χρονιές εκτός Κυπέλλου. Τελικά, δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αφού ο Κόροιβος ανέβηκε στην Α1 και ήταν αήττητος για ένα γύρο! Η αλήθεια είναι ότι ακούσαμε πολλά για εκείνη την ήττα. Ξέραμε όμως ότι στόχος της ΑΕΚ ήταν να ανέβει στην Α1 και όχι απλώς να περάσει μια φάση στο Κύπελλο ''.
Α.Γ.: ''Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη. Ουσιαστικά σε εκείνο το παιχνίδι ήλθε ο πρώτος ισχυρός τριγμός που έπρεπε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει η ομάδα! Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Υπήρχαν προσδοκίες από όλους. Βέβαια, εγώ προσωπικά δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα για εκείνη την αποτυχία. Ένιωθα ότι με το προπονητικό πλάνο, το ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτει η ΑΕΚ, ο στόχος της ανόδου ήταν εφικτός. Απλώς, εκείνος ο αποκλεισμός μας έκανε πιο υπεύθυνους και μας έδωσε κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά''.
Β.Κ.: '' Προσωπικά με άφησε αδιάφορο! Εκείνη την περίοδο η ομάδα προετοιμάζονταν για το πρωτάθλημα. Είχαμε περάσει μια δύσκολη προετοιμασία στο Λουτράκι ενώ ο Κόροιβος είχε μαζευτεί μόλις 10 μέρες πριν από εκείνο το ματς Κυπέλλου, ήταν σαφώς πιο… αεράτος. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ την ήττα όμως δεν έγινε και κάτι. Βέβαια, οι οπαδοί μας και οι παράγοντες σίγουρα θα ήθελαν να είχε νικήσει η ομάδα αλλά όπως είπα και πριν, εμείς προετοιμαζόμασταν για το πρωτάθλημα''.

Καράμπουλας - Πολυτάρχου μαρκάρουν τον "Γκίζο", το βαρόμετρο της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Φαίνεται, πάντως, πως ένα... θέμα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το είχε φέτος η ΑΕΚ. Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Β.Κ.: ''Ήταν μια ομάδα που όπως αποδείχτηκε, δεν μας ταίριαζε. Ένα σύνολο με έμπειρα παιδιά που αυτό που πέτυχαν φέτος, το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με βάθος στο ρόστερ της, που ίσως είχε πιο μεγάλο μπάτζετ από εμάς. Όλοι περίμεναν ότι η ΑΕΚ απλώς δεν γίνεται να χάσει από τον Κόροιβο όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν γίνεται απλώς να συγκρίνεις ονόματα και να λες ότι δεν γίνεται να χάσεις από κάποιον! Χάσαμε και τα τρία ματς όμως αυτό που κρατάμε είναι σίγουρα η σοβαρότητα και η σταθερότητα που δείξαμε μέσα στη χρονιά''.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Πως ζήσατε και, κυρίως, πως ξεπεράσατε τη μεγάλη πίεση του ''πρέπει να κερδίζω, πρέπει να ανέβω'' σε κάθε παιχνίδι μέσα στη χρονιά;

Μ.Π.: ''Εγώ με τον Ανδρόνικο έχουμε παίξει 56 επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής με την ΑΕΚ σε Β Εθνική και Α2, αν δεν κάνω λάθος. Σε αυτά τα 56 ματς κάναμε μόνο έξι ήττες! Πιστεύω δεν ήταν καθόλου εύκολο, ειδικά όταν παίζεις στην ΑΕΚ και όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Ξέραμε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε τους αντιπάλους, την πίεση και τον κακό μας εαυτό! Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρει κάποιος. Ακόμα και στην προπόνηση είχαμε πίεση, ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε λεπτό. Νομίζω ότι το διαχειριστήκαμε αρκετά καλά. Οι παίκτες που πέρασαν από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήταν συνειδητοποιημένοι, ήξεραν ότι πρέπει να μάθουν να ζουν και με την πίεση''.
Α.Γ.: ''Έτσι είναι. Απλώς να προσθέσω ότι τα παιδιά που μαζεύτηκαν πέρσι και φέτος στην ομάδα ήταν οι πλέον κατάλληλοι για να διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις. Η ΑΕΚ δεν ήταν απλώς ακόμα μια ομάδα της Α2. Και δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Μιλάω κυρίως για το θέμα του κόσμου. Σίγουρα στον κόσμο δεν άρεσε το ότι η ΑΕΚ έπαιζε με ομάδες που ίσως δεν είχε… ξανακούσει ποτέ. Θεωρώ ότι οι προπονητές κι εμείς οι παίκτες διαχειριστήκαμε άψογα όλη αυτή την πίεση και το αποτέλεσμα ήλθε''.

Καράμπουλας - Γκιζόγιαννης συζητούν για το.. λυκόσκυλο στο mini market απέναντι από το ανοιχτό κι ο Πολυτάρχου συνεχίζει να δουλεύει το τρίποντό του!

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Μιχάλη και Ανδρόνικε, πως έμοιαζε η ζωή στη Β' Εθνική;

Μ.Π.: ''Ήταν όντως πολύ περίεργο να παίζεις στη Β Εθνική με την ΑΕΚ και να έχεις τόσο κόσμο δίπλα σου! Τελικά δικαιωθήκαμε για την απόφασή μας. Για το ότι ήλθαμε εδώ και φορέσαμε αυτή τη βαριά φανέλα. Τιμή μας''.
Α.Γ.: ''Εγώ στην αρχή δεν σου κρύβω ότι σοκαρίστηκα με το πάθος που έδειχναν οι αντίπαλοί όταν έπαιζαν με την ΑΕΚ. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Θεωρούσα ότι η Β Εθνική θα ήταν μια αρκετά εύκολη διαδικασία, όμως στην πράξη μόνο αυτό δεν αποδείχτηκε! Θεωρώ ότι η εμπειρία της Β Εθνικής ήταν πολύ δύσκολη, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ έπρεπε να επιστρέψει άμεσα. Ανακουφίστηκα πολύ όταν ανεβήκαμε στην Α2, έστω μέσω μπαράζ. Η Α2 ήταν μια κατηγορία που όλοι μας είχαμε παίξει και όλοι ξέραμε τι να περιμένουμε''.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Εσύ Βαγγέλη, ανέβηκες στην Α1 με την Κηφισιά και επέστρεψες στην Α2 με την ΑΕΚ. Φέτος ανέβηκες ξανά στην Α1 με την ΑΕΚ. Τι κάνεις τώρα;

Β.Κ.: ''Έχω συμβόλαιο τώρα! Η ΑΕΚ μάλλον το είχε ψυλλιαστεί το πράγμα και θέλησε να εξασφαλίσει ότι θα παίξω μαζί της στην Α1 (γέλια)!''

- Ποια ήταν η μεγαλύτερη ανακρίβεια ή η πιο κακόπιστη κριτική που γράφτηκε για εσάς φέτος και σας ενόχλησε περισσότερο;

Α.Γ.: ''Πιστεύω ότι, γενικά, η ομάδα είχε αρκετά καλές άμυνες. Καλά στεγανά, που λέμε. Δεν επέτρεψε σε κανέναν να μας αμφισβητήσει ή να πει κάποια πράγματα υπερβολικά. Από την εμπειρία μας έχουμε δει ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ που στερούνται επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και είναι λογικό. Στη χαρές χαίρονται μαζί μας υπερβολικά και στις λύπες, απογοητεύονται περισσότερο από όσο πρέπει. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν υπήρξε κάποια ανακρίβεια που να ενόχλησε κάποιον ή την ομάδα, γενικότερα. Όπως είπα και πριν, η λειτουργία της ΑΕΚ ήταν υποδειγματική σε αυτό το ζήτημα''.
Μ.Π.: ''Η αλήθεια είναι πως όταν ήλθαμε στην ΑΕΚ, ο κόουτς Ζιάγκος και ο Παναγιώτης Χατζηελευθερίου, μας έπιασαν και μας είπαν ότι θα ακούσετε πάρα πολλά. Στα 100 καλά και στο ένα κακό που θα κάνετε, θα ακουστεί μόνο το κακό! Τα καλά δεν ακούγονται. Μας είπαν ότι πρέπει να δίνουμε σημασία μόνο σε αυτά που κάνουμε στο γήπεδο και τίποτα άλλο! Πιστεύω ότι αυτό το κάναμε εν μέρει όλοι οι παίκτες και στο τέλος πετύχαμε τον στόχο μας''.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Πως ζήσατε όλη αυτή την ιστορία με το γήπεδο και την αλλαγή έδρας;

Β.Κ.: ''Προσπαθήσαμε να μην επηρεαστούμε, όσο αυτό ήταν εφικτό. Το να πηγαίνεις, όμως, να κάνεις προπονήσεις αλλού και να παίζεις αγώνες αλλού, σίγουρα αυτό ήταν καλό για τους αντιπάλους μας και όχι για εμάς. Στη Ζωφριά παίξαμε ένα παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή και νομίζω ότι επιστρέψαμε στον δεύτερο γύρο. Ουσιαστικά παίξαμε έναν ολόκληρο γύρο εκτός έδρας! Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Πάλι καλά που δεν μας επηρέασε''.
Α.Γ.: ''Ήταν ιδιαίτερα άσχημο αυτό το γεγονός με τα γήπεδα. Περιμέναμε πως και πως την επιστροφή στη Ζωφριά, στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Είχαμε καταλάβει από νωρίς την κινητοποίηση του κόσμου και μάλιστα θυμάμαι στο ματς με την Αγία Παρασκευή, είχε 2.000 κόσμο με έναν αντίπαλο που τελικά υποβιβάστηκε. Θυμάμαι είχαμε… σοκαριστεί! Κάναμε ζέσταμα και είχε στις κερκίδες 2.000 κόσμο. Από τότε κάναμε σχεδόν ένα γύρο να ξαναπαίξουμε στο γήπεδο αυτό''.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Κεφάλαιο ''κόσμος''…

Μ.Π.: ''Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι φανταστικός. Στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν σαν να παίζουμε εντός. Αν δεις τώρα τι έγινε στον Φίλιππο. Πραγματικά, δεν υπάρχει αυτό που έγινε! Ήταν απίστευτο. Υπήρχαν 300 άτομα στο γήπεδο και περίμεναν άλλα 100-150 έξω. Φέτος ο κόσμος βοήθησε πολύ την ομάδα. Το έχω ξαναπεί, η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Ό,τι και να πεις για αυτούς, είναι λίγο. Αν είχαμε κόσμο και με τον Κόροιβο, θα είχαμε πάρει ήδη και το πρωτάθλημα''.
Α.Γ.: ''Υπήρξαν κάποια παιχνίδια που δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε να ξεκινήσουμε, είτε από θέμα συγκέντρωσης, είτε από θέμα ενέργειας. Σε αυτά τα παιχνίδια, πραγματικά ο κόσμος μας έβαλε στο παιχνίδι, ενδεχομένως να μας βοήθησε να μην γκελάρουμε''.
Β.Κ.: ''Με κάλυψαν τα παιδιά, πραγματικά μας βοήθησε ο κόσμος. Ιδιαίτερα στη βόρειο Ελλάδα, η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική! Μέσα στην Καβάλα χάναμε για 9 πόντους, ήθελε 4 λεπτά και δεν σταμάτησαν να μας παροτρύνουν και να τραγουδάνε για την ομάδα''.

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Ποια στιγμή μέσα στη χρονιά δεν πρόκειται να ξεχάσετε και γιατί;

Α.Γ.: ''Να πω εγώ; Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια φάση που έκανε ο Πολυτάρχου με ένα 360ο! Με ατυχή κατάληξη! Και όλο τον πάγκο της ομάδας μας να έχει… εκτροχιαστεί από τα γέλια. Δεν θυμάμαι ποιο ματς ήταν. Ήθελε εναγωνίως να μπει στα high-lights, να μπει στο TOP-10 (γέλια)!''.
Β.Κ.: ''Εγώ μπορώ να θυμηθώ πάρα πολλές φάσεις του Πολυτάρχου! Τις μονοπωλεί. Πάντως, η πιο κομβική φάση ήταν ένα τρίποντο του Φαλέκα στην Καβάλα, από τη γωνία. Ήταν ένα νικητήριο τρίποντο''.
Μ.Π.: ''Βασικά, αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Καράμπουλας. Ξέραμε ότι δεν θα τη δώσει πουθενά και κάναμε τον σταυρό μας να τη βάλει!''

- Ποια περιστατικά ''σημάδεψαν'' τη φετινή ΑΕΚ;

Μ.Π.: ''Το σημαντικό σε αυτή την ομάδα φέτος, το κέρδος της χρονιάς στην ΑΕΚ είναι ότι όλοι μα όλοι, από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο, ο ένας αγαπούσε τον άλλον. Ως τον φροντιστή μας, τον πιο τραγικό φροντιστή που υπάρχει ΜΑΚΡΑΝ στον κόσμο!!! Δεν υπάρχει τέτοιος φροντιστής (γέλια)'.
Α.Γ.: ''Εντάξει, για να κάνουμε και λίγο πλάκα. Εγώ θυμάμαι ένα περιστατικό, πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο. Από την αρχή της εβδομάδας μας είχε πει ο προπονητής μας, ο κόουτς Ζιάγκος ότι: παιδιά, αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε. Αν το πάρουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα και από βδομάδα θα παίζουμε… ποδόσφαιρο! Θα παίζουμε μπάλα στις προπονήσεις. Θέλω, λοιπόν, να καταγγείλω ότι μπάλα δεν έχουμε παίξει ακόμα! Ούτε καν την έχουμε δει! Κόουτς, είμαστε καλοί και στο ποδόσφαιρο. Δεν μας έδωσες την ευκαιρία να δείξουμε κάποια πράγματα''.

" Κόουτς, υποσχέθηκες κάτι και δεν το τήρησες" λένε οι παίκτες της ΑΕΚ!

- Μιχάλη, πως αισθάνθηκες όταν έμαθες ότι υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Καράμπουλας;
Μ.Π.:
''Μόλις έμαθα ότι θα έλθει ο Καράμπουλας στην ομάδα…''
Α.Γ.: ''Πήγε κατευθείαν στην τράπεζα να πάρει το ποσοστό του!''
Μ.Π.: ''Πήγα στον πρόεδρο και του είπα: Πρόεδρε φεύγω αυτή τη στιγμή! Δεν μπορώ να τον αντέξω τέταρτη χρονιά! Αλλά εντάξει, τα βρήκαμε στο τέλος. Του έκανα πάσες, μου έκανε πάσες… Τέλειωσε! Όλα καλά!''

Εξήγηση για το παρακάτω κολάζ: " Αυτό γίνεται όλη τη σεζόν" είπαν με ένα στόμα, μια φωνή Καράμπουλας - Γκιζογιάννης. " Ζητάμε πάσα κι ο "Τσίου" σουτάρει από τα 9 μέτρα. Ευτυχώς τα βάζει..."

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

- Εσύ Βαγγέλη; Ήταν ένα κίνητρο για σένα ο Πολυτάρχου ώστε να έλθεις στην ΑΕΚ;
Β.Κ.:
''Όταν έγινε η πρόταση για να έλθω στην ΑΕΚ, τα έβαλα σε μια ζυγαριά. Από τη μια ήταν η μεγάλη φανέλα, από την άλλη ήταν ο Πολυτάρχου. Εντάξει, είχα τους ενδοιασμούς μου αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον να πάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό με την ΑΕΚ και λέω, χαλάλι''.
Μ.Π.: ''Γιατί δεν λες για τις πατάτες που τρως στη Νάξο τα καλοκαίρια!''
Β.Κ.: ''Αυτό όντως! Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει!''

Καράμπουλας για Δέσπο, Πολυτάρχου για Φαλέκα. Επεσε και λογοκρισία, για να ξέρετε..

Β.Κ.: ''Μήνυμα προς τον Δημήτρη Δέσπο. Εμένα ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα γιατί όταν ήμουν 14 χρονών στο γυμνάσιο, τον έβλεπα να αγωνίζεται με την Εθνική και να παίρνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Βέβαια έφτασα 33 και παίζει ακόμα αυτός, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αλλά, όπως είπα και πριν, ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα''.
Μ.Π.: ' 'Μήνυμα για τον Αλέξη Φαλέκα. Να συνεχίσει αυτό που κάνει. Είναι παίκτης που έχει πάρει Σαπόρτα με το Μαρούσι και αφήνει μαλλί για να γίνει Πλάνινιτς! Να συνεχίσεις αγόρι μου, καλά το πας. Θέλεις λίγο ακόμα''.

- Το (ιδιαίτερο) μήνυμα των παικτών της ΑΕΚ στον γενικό αρχηγό Γ. Χήνα:

Α.Γ.: ''Γιώργος Χήνας! Ο απόλυτος μάνατζερ!''
Μ.Π.: ''Για τις μικρές κατηγορίες…''
Β.Κ.: ''Εγώ δεν θα συμφωνήσω. Τον υπεραγαπώ. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ΑΕΚ αλλά ο μπαγάσας δεν πετυχαίνει βαλσαμωμένο παπαγάλο στο κλουβί του!''.
Α.Γ.: ''Εγώ για τον Γιώργο θέλω να πω το εξής. Πραγματικά είχε τρομάξει η ψυχή μου όταν τον είδα να τον κρατάει ένα γήπεδο ολόκληρο, πάνω από 500 άτομα στο ματς με τον Φιλαθλητικό, για να μην πλακώσει όποιον έβρισκε μπροστά του! Γιώργο, πραγματικά. Η δύναμή σου είναι ασύλληπτη φίλε! Και δεν σου φαίνεται. Έχεις ένα DNA Δέσπου μέσα σου. Τρομερό''.
Μ.Π.: ''Εγώ για τον Γιώργο Χήνα έχω να πω ότι τα γούρια του πέτυχαν όλα φέτος. Πιστεύω ότι τώρα που θα έχει έξω 50 βαθμούς, να μη φοράει την κουβέρτα και το μπουφάν μαζί!''
Α.Γ.: ''Δεν έμαθες; Τον πήγαν στο νοσοκομείο, ρε! Με θερμοπληξία!!!''

Το #erxomaste θέλει τρέλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ