ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Ψυχικό κράτησε τον Πάνου

Το Ψυχικό κράτησε τον Πάνου

Το Ψυχικό ανακοίνωσε την παραμονή του Σπύρου Πάνου στην ομάδα, με τον 23χρονο σέντερ να δηλώνει χαρούμενος για την εξέλιξη.

Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Σπύρος Πάνου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ψυχικού, και δη του Γιώργου Ρεμεντέλα. Γι αυτό ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων εισηγήθηκε την παραμονή του στο ρόστερ, κάτι που υπολοποίησε η διοίκηση.

Η ανακοίνωση των "κυανοκίτρινων" ανέφερε: " Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Πάνου (23, 2μ06). Ο 23χρονος σέντερ θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της νέας αγωνιστικής περιόδου, φορώντας τη φανέλα της ομάδας για δεύτερη διαδοχική χρονιά".

Έχοντας ταλαιωπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το πρώτο πράγμα που δήλωσε ήταν " να έχουμε υγεία πάνω απ όλα", για να καταλήξει λέγοντας: " Είμαι χαρούμενος που παραμένω στο Ψυχικό. Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν για έναν ακόμη χρόνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ