ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Ψυχικό ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Αχή

Με ανακοίνωση του, το Ψυχικό ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον 27χρονο γκαρντ/φόργουορντ, Παύλο Αχή, ένας παίκτης που έδινε το 200% των δυνάμεων του σε κάθε ματς, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Παύλος Αχής, ύστερα από πολλές σεζόν με το Ψυχικό, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, όπως γνωστοποίησε επίσημα η ομάδα. Στην ανακοίνωση μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητή, τονίζοντας πως "η αγκαλιά της οικογένειας της ΑΕΨ θα είναι πάντοτε ανοικτή για τον Παύλο και θα τον περιμένει".

Η ανακοίνωση:

"Όταν μιλάμε για την ψυχή του…Ψυχικού, σίγουρα ένα κομμάτι της είναι και θα είναι ο Παύλος Αχής. Είναι μαζί μας από μικρό παιδί, μεγάλωσε στη γειτονιά μας και μολονότι ανδρώθηκε μπασκετικά στον ΑΣΕ Δούκα, ξαναγύρισε εδώ που ξεκίνησε για να μας βοηθήσει στην Α2. Ο Παύλος σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε εκδήλωση της ΑΕΨ έδινε το 200% των δυνάμεών του και των ικανοτήτων του, αγωνιζόμενος μόνο για την ικανοποίηση που κάθε αθλούμενος νοιώθει όταν αθλείται καθώς και για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Η αγκαλιά της οικογένειας της ΑΕΨ θα είναι πάντοτε ανοικτή για τον Παύλο και θα τον περιμένει, όποτε και με όποια ιδιότητα θελήσει να επιστρέψει σε αυτήν – δηλαδή στο σπίτι του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ