ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Περιστέρι και τα (δύο) ρεκόρ που κυνηγάει ακόμα

Το Περιστέρι και τα (δύο) ρεκόρ που κυνηγάει ακόμα

Αφού έσπασε όλα τα ρεκόρ για τα μεγαλύτερα σερί νικών, το Περιστέρι κυνηγάει πλέον άλλα δύο στην Α2. Διαβάστε ποια είναι αυτά, μαζί με το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και τους αγώνες σε Β’ Εθνική, Α1 Γυναικών.

Ό,τι ρεκόρ υπήρχαν όρθια σχετικά με σερί νικών τα διέλυσε το Περιστέρι. Δημιούργησε νέο ρεκόρ για το καλύτερο ξεκίνημα με το αρχικό 15-0 και έσπασε το προηγούμενο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της Α2 με το 20-0. Τι απέμεινε πια να καταρρίψει η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη; Δύο πράγματα: 1) το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της Α2 (το 24-2 του Μακεδονικού από τη σεζόν 2001-02) και 2) το απόλυτο ρεκόρ νικών για μία σεζόν (26), το οποίο μοιράζονται από πέρυσι ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής.

Με τα 2/3 της κανονικής περιόδου να έχουν συμπληρωθεί, τα στατιστικά ρεκόρ μοιάζουν να είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για το Περιστέρι, το οποίο υποδέχεται σήμερα την επικίνδυνη Δόξα Λευκάδας με σκοπό να κάνει το 21-0 και να πλησιάσει παράλληλα ακόμα περισσότερο στη μαθηματική άνοδο. Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής περιέχει βέβαια και άλλα, ακόμα πιο κρίσιμα παιχνίδια από αυτό που θα διεξαχθεί στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, με τις μάχες για την παραμονή (Αρκαδικός-Παπάγος και Ερμής Αγιάς-Καρδίτσα) να είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Νεάπολης 17:00 ΑΕΛ-Απόλλωνας Πάτρας (Πουρσανίδης Κ.-Ταρενίδης Κ.-Θεοδώρου)

Αγ. Θωμά 16:00 Μαρούσι-Καστοριά (Παντελίδης-Δαρλαμήτσος-Τσακαλογιάννης)

Ιβανώφειο 17:00 Ηρακλής-Αμύντας (Δεσλής-Φακίτσας-Ντούρας)

Αντ. Τρίτσης 17:00 Χολαργός-Ψυχικό (Κωνσταντινόπουλος-Αναστασίου-Κονταράτος)

Αγ. Θωμά 20:00 Δούκας-Εθνικός (Παπαθανασίου-Θεοδωρόπουλος-Τσαχάκης)

Α.Παπανδρέου17:00 Περιστέρι-Δόξα Λευκάδας (Αναστόπουλος-Νάστος-Κώτσου)

Τρίπολης 17:00 Αρκαδικός-Παπάγος (Βαρδάλος-Μαλαμάς-Δημόπουλος)

Αγιάς 17:00 Ερμής Αγιάς-Καρδίτσα (Μπήτης-Παφίλης-Τζίμα)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία στην Α2

Οι αγώνες σε Β’ Εθνική και Α1 Γυναικών

Πέρα από την 21η αγωνιστική της Α2, δράση υπάρχει σήμερα και σε άλλες δύο εθνικές κατηγορίες. Στην Α1 Γυναικών ο Αθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι για την 18η αγωνιστική, ενώ στη Β’ Εθνική Ανδρών το Στρατώνι θα αντιμετωπίσει τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, στο ματς που ανοίγει μία ημέρα νωρίτερα το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δ. Καλτσάς Εργ. 14:45 Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός (Μαγκουνής-Πολυχρόνης)

Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Αρναίας 17:00 Στρατώνι-Μαχητές Πειραματικού Πεύκων (Καλογερόπουλος Λ.-Γερακίνης)

Photo credits: eurokinissi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ